Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

geklon 

všechny recenze uživatele

Dvě holky, který se z minulosti nemaj rády, protože jedna vylízaná kurvička, té druhé, scvrklej pipce, "nechtěně, opilá chrstla do obliče půl litr teplých chcánek, spolu začnou bydlet. No jasný. Čekáte, že strastiplnou cestou, přes moře moči a kopce hovínkový zmrzlinky a sexuálních nechutností, si k sobě tahle nesourodá dvojka cestu najde? Čekejte. Já to si taky protrpěl. Jinak je to bežná fekální kravina, bez většího přínosu. Ale s horou robertků, blbejch keců, blbejch herců a nekonečnýho zástupu prstů namočených ve frndě. Celkem slaboučký. Kecy typu "Asi jsem se udělala", nebo " Nejsi můj pravej a nikdy si ani nebyl". 29%. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch střelených amerických komedií, kterých je jak nasraných. Scénář se většinou opakuje, stejně jako veškerá americká klišé, ale tady u toho snímku musím uznat, že jsem se prostě bavila, takže ty 2-3* to jsou. Popravdě jsem se divila, co tu dělal Justin Long, většinou ho vídávám v kvalitnějších nebo alespoň zábavnějších snímcích. A Ali Graynor je dost nesypatická herečka jen tak mezi námi. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Ari Graynor to dala dohromady s manželkou Setha Rogena Lauren Miller, která se podílela i na scénáři a natočili jednu z nej komedií o ženském přátelství (jasně, beru to z pohledu chlapa). Je to klasicky neklasická komedie o dvou looserkách, které po kopačkách a vyhazovu z práce neví coby, tak si založí erotickou linku a jejich počáteční nevraživost postupně přeroste ve velký přátelství. Poměrně mi to sedlo, po všech těch amerických sračkách, kde si každý říká tisickrát "love you, love you..." bez toho, aby cokoliv k druhému cítil. Tady to k tomu momentu, kdy si uvědomí, že jsou opravdu nej kámošky, je krásně vygradovaný, ne nepodobně nějaké prvoplánové romanťárně. Ten film je uplně jinde (kvalitativně i žánrově), ale nebál bych se o přirovnat z hlediska gradace přátelství k Prince Avalanche. Jinak je to v dost momentech hodně vtipné a vzhledem k povaze filmu a šarmu obou dam i celkem hot. :-) Hodně jsem se nasmál u "training montage" a cameu Setha Rogena. Poměrně dobrou práci tu odvádí i Justin Long. Hodně hodně příjemná jednohubka. 8/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, oddechová calledie o které nic velkého nečekejte, protože Vám ani nic velkého nemůže nabídnout......a dost možná ani nechce. Dvě holky vlastně jenom tak blbnou......občas romanticky, občas nekorektně, občas smyslně, občas navážno, občas rozverně, ale nikdy vyloženě tak, že by diváka zklamaly na plné čáře.........stejně tak, ale nikdy také stoprocentně nenadchnou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Slečinka, která zpočátku jakoby vypadla z 50 odstínů šedi a dcera Cynthie Rothrock (vážně, přesně tak vypadá), se nesnášejí, protože jedna druhou zprostředkovaně pochcala, přesto spolu začnou bydlet a začnou si vydělávat erotikou po telefonu. K tomu jim sekunduje zbytečně nevýrazný Justin Long. A nakonec to bylo fajn, i když se při sledování člověk nemůže zbavit dojmu, že z toho celého šlo vytěžit mnohem více (naprosto nevyužití, a pokud ano, tak zcela tendenčně, rodiče jedné z holek, scén s úplně a zcela debilním ex/přítelem té samé holky bych snesl i více, tak dobou kombiinaci hnusu a zábavy v jednom už jsem dlouho neviděl). Holky jsou hodně fajn, je s nimi i sranda, škoda je, že se celý film nakonec utopí v tendenční neoriginalitě a sériově vyráběných kýčích. Všechny ty zvraty jsou tak předvídatelné a milionkrát viděné. Navíc někde od půlky filmu prostě už jen uslintaně čekáte, kdy na sebe holky skočí a zakousnou se do sebe... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama