Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

VOD (1)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

albionlady odpad!

všechny recenze uživatele

Chorá americká reality show, kde si zakomplexované matky (ak ich môžem nazvať matkami) kompenzujú svoj nesplnený sen stať sa kráľovnou krásy, a huckajú na také niečo svoje dcéry, ktoré častokrát nevedia ešte ani poriadne chodiť a rozprávať, no na očných viečkach už majú také dlhé umelé riasy, že sotva udržia oči otvorené, na tvári také množstvo make-upu, aké nemajú možno ani slečny z Krížnej a ústočká špúlia jedna radosť. O tých účesoch, šatách a "zvodných" pózach, ktorými sa tie úbohé deti predvádzajú, ani nehovorím. Nechcem vidieť, čo z tých batoliat vyrastie. ()

CptPeroxid odpad!

všechny recenze uživatele

Tak i na nás zvrhlé, inteligentní pedofilní zvrhlíky došlo. Nastal čas, vytáhnout náš malý, chlupatý penis ve tvaru náprsteníku se shnilou předkožkou a u televize doma s manželkou masturbovat u imbecilního pořadu plných 3-7 letých televizních prostitutek. Až to budou dávat na TV NOVA, černoprdelníci to prostě nepoberou a přijde na nebevzetí. Amen pičo ()

Reklama

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

"Když jsem byla těhotná, modlila jsem se, abych měla holčičku. Abych ji mohla dát do soutěže krásy. Taky jsem se modlila, aby měla hezké vlasy." To snad mluví za vše. Je mi líto těch holčiček, co z nich může vyrůst, když slyší, že vše co potřebují je být krásná a umět se prodat. Od batolecího věku. To je zvrácené. ()

Lyli

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslela, že jsem na tom fakt špatně. Víte, co...rodiče na pika, a tak. Jenže teď přišel emerický cyklus, který mi otevřel oči! Od toho okamžiku děkuju Bohu, že jsem měla rodiče, kteří na mě kákli a žádné ambice neměli. Fakt jsem za to vděčná, protože muset ve dvou letech vypadat jako štětka z hororu, to jsem si ráda ušetřila. Když vidím všechny ty dobře krmené matičky rodů, které jsou často dost ee na pohled, je mi úzko. Pokud tyto soutěže někdo považuje za krásu a zábavu, tak prosím.....ale víte jak, jsou to magoři. Každopádně, pořad si nezaslouží odpad, ač bych ho ráda dala všem matkám, které tohle dělají svým dětem. ()

hallelluja odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som myslela, že to najhoršie, čo sa môže dieťaťu stať je, keď vyrastá v prostredí náboženského fanatizmu. Omyl. Ešte sa môže narodiť jebnutej kravke v USA, ktorá si svoje dievčatko modeluje pre súťaž krásy Toddlers&Tiaras. Čo bude nasledovať, vy blázni? Reality show na spôsob Nevesty pre milionára, kde prominentný pedofil venuje víťaznej prdelke jej prvé zneužitie? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Negativní reakce se snesly také na matku, jež v jedné z epizod Malých královen krásy vycpala hrudníček své dcery tak, aby vypadal jako partie známé country zpěvačky Dolly Parton, nebo její kolegyni, jež po dceři chtěla, aby na soutěžním pódiu kouřila falešné cigarety. (Zdroj: TV Prima)
  • Malé královny krásy se během vysílání na amerických obrazovkách nevyhnuly kontroverzi. Vyvolaly ji kostýmy některých soutěžících a názor psychologa, že podobné dětské soutěže krásy nejsou pro jejích účastnice hrou, ale tvrdým tréninkem v co nejvěrnějším napodobování dospělých protějšků. Další odborný názor zněl, že rodiče mají své děti chránit a uvědomit si, že televizi sleduje kde kdo – i pedofilové. (Zdroj: TV Prima)

Reklama

Reklama