Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Na první pohled by se mohlo zdát, že se v prefektuře Kanagawa prolnuly dvě časové roviny a 21. století zasáhla vlna samurajských válečných tažení. Pravda je ale trochu někde jinde. Místní „Akademie Kawakami" má jen trochu jiný přístup k tomu, jak řešit spory, které mezi sebou mají jednotlivé třídy. Kupříkladu hádky mezi třídou S a F nebraly ještě donedávna konce. A tak, aby byly ony sváry definitivně rozsouzeny, vznikla tzv. „Bitva o Kawakami". Cíl je prostý – zajmout nepřátelského velitele a tak zvítězit. Bitvy jsou brány smrtelně vážně, zdravý bojovný duch je vítán, a velkou roli zde hraje i zvolená taktika, takže vyhrát může teoreticky kdokoliv. Jediné omezení je v tom, že mohou být použity pouze ty zbraně, které byly pro tento účel speciálně upraveny tak, aby nemohly nikoho zabít. Tím spíš si ale nikdo nebere servítky. A někde na této škole je i chlapec jménem Naoe Yamato, který společně se svými přáteli z dětství sdílí válečné nadšení. (EMIA)

(více)

Diskuze

Shrekito

Shrekito (hodnocení, recenze)

Akira777:Sorry, že odepisuju až teď. Ano, manga má s předlohou společného docela dost, i když jako skoro každá manga adaptace to míchá věci z více routů dohromady a jede hrozně rychle. Primárně, to ale jede podle Momoyo routu, na jehož bad endu seriálová "verze" začínala.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Shrekito: Manga se mi zdá líp povedená, sice neznám novelu ale tohle je lepší než anime

Shrekito

Shrekito (hodnocení, recenze)

Ona to totiž byla oboustraná smlouva. Lerche bude moci udělat anime a za to jim udělá animace do druhého dílu novely.

Plus hodně fandů totiž čekalo, že se zanimuje prolog, který by sám o sobě mohl stačit na nějakých 11 dílů. Když tak přemýšlím, tak jedinné plus bylo, že dodrželi všechny původní hlasy , což mě právě u novely překvapilo, že je tam přes 20 relativně známých seiyyu.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Shrekito: Já původní novelu neznám ale skoro každý si stěžuje na to samé asi je to velká škoda, že to pokazili, podle mně to navíc mělo. Ten první díl byl dobrej.

Shrekito

Shrekito (hodnocení, recenze)

Tady je hlavně problém, že to téměř s předlohou moc společného nemá. Protože Majikoi novela je klasická bishoujo hra, takže se 90 % novely žadnej harem neděje. To, že to přetvořili čistě na harémovku bych přežil, už jsem to psal i v komentu, ale to jak doprasili charaktery postav, mě sejří ještě do dneška. Hlavně když se z Yamata, kterej je v novele obratnej manipulátor a sviňáček stal standartní buttmonkey harem protagonist. O ostatních postavách ani nemluvě. I když co čekat od seriálu, který začíná bad endem jednoho routu.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Typycká haremovka hlavní hrdina zamilovaný do jedný slečný, atmosféra žádná, blbý haremový vtipy, hloupé postavy...... no počkat přesto že jedna postava tam byla hloupá byla i docela slušná a asi nejlepší postaovu v anime, Miyako u jejich vtípku jsem se aspoň fakt zasmál, protože zbytek schizofrenik (baví se s nějakou loutkou), typycká Tsundere (ze zahraničí), Nee-chan (extra silná všem dokáže nakopat zadek), a dallší Tsundere (nemám ráda perverznosti ale stjeně na to čumím jak blbá) a to nejsou vůbec vtipné postavy. Souboje nejsou zábavné ten v prnvím díle ano, ale zbytek......... to byl zase zahozený potenciál. 2* slabé za Miyako.

 

JInač o hlavním hrdinový............. na to jaký mám být manipulátor je v anime něco nehorázně děsného.

Reklama

Reklama