Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som bol na trojke v kine, ešte som chodil na základnú a pamätám si, že to bol pre mňa dokonalý film, ale s odstupom rokov musím skonštatovať: fúha. A nie v pozitívnom duchu. Na strane druhej, nostalgia je nostalgia a menej ako 2* určite nedám, predsa len je to RoboCop. Ono je ale nápad o prerobenom zmasakrovanom policajtovi lepší, než samotné filmy. Keď si to tak vezmeme, RoboCop ako postava je kult, ale pritom sa môže pochváliť len výborným Verhoevenovým filmom. všetky sequely , seriály hrané, seriály animované, ako i reboot s Garym Oldmanom, sú v lepšom prípade priemerné. V trojka Murphyho prvý raz nehrá skúsený Peter Weller. Niekoho poteší robotický súper s katanou, pre iného bude wtf. Kino Považan NMnV 1993 ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Podle mě tenhle díl dosahuje kvalit jedničky, dost možná je i o chlup lepší. Robocop si evidentně zašel mezi druhým a třetím pokračováním do kina, zhlédl Terminátora a poučil se, jak bejt pořádnej kůl. Takže nám předvádí kousky dříve nevídané. hlášky dříve neslýchané, a lítostivé vzpomínky omezil, takže mu rozhodně nebrání v rozstřílení někoho na maděru. Tím nechci říct, že by film byl bez chybičky, to rozhodně né. Třeba hned úvodní scéna chytí za srdce tak maximálně ze sentimentálních důvodů, páč si člověk vzpomene, jak hrál v mateřské školce kominíčka a jeho výkon byl rozhodně uvěřitelnější než ten rej herců, co si ve filmu hrál na vojáky a bezdomovce. Na druhou stranu, kdo rozhodně neměl chybu, byli ti pankáčští exempláři, před těmi by prchal v hrůze i Johnny Rotten zamlada, teď zastara by z nich dostal rovnou infarkt, což by byla škoda, když na rok 2017 ohlásil duet s Karlem Gottem. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trojka má lepší příběh než dvojka, je zde více akce. Nemá to an jedničku, ale zase furt lepší jak dvojka o něco. Konečně se v tomhle filmu vrátil hudební skladatel z jedničky Basil Poledouris, jehož hudba je skvělá. V trojce je vidět větší béčkovitost než v jedničce. Ale to nevadí, film má rychlý spád a nenudí. Celkově hodnotím film na 80% = **** ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker nám servíruje ten najhorší Robocop-film,ktorý bol do 93. roku minulého storočia nakrútený.Tešil som sa a dočkal som sa nezáživne nabytou,akcie plnou sračky,ktorá je takmer vo všetkých smeroch domrvená.Neviem,či to bol dobrý nápad nakrútiť túto akčnú slátinu a dej zasadiť do budúcnosti.PS:Najväčším sklamaním filmu bol koniec,Robocop si nasadí lietajúce krídla a začne lietať mestom.Neskutočne trapnéééé!!!!! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Trojku holt natočili pro děcka, jak napovídá už volba režiséra. Satira je tatam (děti by ji nepochopily), brutalita taky (na nátlak cenzorů, kteří film ostře sledovali už v předvýrobě), dokonce i Peter Weller (dal přednost NAHÉMU OBĚDU), akce je o hovně, záporáci přehrávají jako prase, kladné postavy jsou otravné (Lewisová, počítačová holčička, černá odbojářka) a infantilní scénář se soustředí na pečlivé oddělení dobra a zla a na vytěžení komického potenciálu RoboCopa (jízda v hořícím vraku auta), zejména skrze početné rádobyvtipné hlášky. Ale beru to s klidem, páč mě na to jednak dvojka trochu připravila a pak RoboCopa jsem nikdy nijak zvlášť neprožíval. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl natáčen s cílem získat rating PG-13. Rouhání, násilí, prostituce i odkazy na nelegální drogy byly proto minimalizovány nebo úplně vyjmuty. (Terva)
  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)

Reklama

Reklama