Reklama

Reklama

The 3 Rs

Krátkometrážní / Experimentální
Rakousko / USA, 2011, 1 min

Režie:

David Lynch

Scénář:

David Lynch

Kamera:

David Lynch
(další profese)

Obsahy(1)

Letitým dobrým zvykem rakouského filmového festivalu Viennale je svěřit tvorbu znělky zkušenému režisérovi. V roce 2011 přijal nabídku samotný David Lynch. Krátký snímek měl pak premiéru 21. září 2011 v jednom z tradičních projekčních míst festivalu, vídeňském Gartenbaukino. (J.Connor)

Recenze (46)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to borec. David Lynch stale v top forme. Do jedne jedine minuty napumpuje tolik poselstvi, symbolik a metafor, se kterymi by si normalni filmar neporadil ani na prostoru celovecerniho filmu. A kdyz jsme u celovecernich filmu, kde to vazne Davide? Nove album uz mas hotove, takze nastal cas! 9/10 ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co to kurva jako má znamenat??! Nicneříkající blábol, bez hlavy a paty od debila Lynche. Vlastně čemu se divím. Všechny jeho filmy jsou jen snůška nesmyslů a zmateně poskládaných záběrů do ničeho. Záměrně jsem od tohoto patlala hodnotil pouze celkem slušnou Dunu. Protože se normálně někde v podvědomí stydím, že jsem se kdy vůbec pokusil přijít tomu hovadu na chuť. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Viennale je medzinárodný filmový festival, s takmer päťdesiat ročnou históriou. Prvý krát bol usporiadaný v roku 1960. Pravideľne sa koná v hlavnom meste Rakúska, vo Viedni. Jedná sa o prestižnú udalosť v rámci kinematografie. Premieta sa tam okolo tristo filmov, vrátane dokumentov a krátkometrážnych snímkov. Zúčastňujú sa ho odborníci v oblasti filmovej tvorby, rešpektované herecké osobnosti a známi režiséri. „The 3 Rs“ je oficiálnou zvučkou Vienale festivalu, ktorý sa konal v roku 2011. Najzaujímavejšie na tomto krátkom umeleckom diele je to, že ho má na svedomí sám veľký David Lynch. Čiže je to ponuré, psychedelické, hypnotické, bizarné. Made in Lynch. *** ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Ty poslední Lynchovo filmy byly zvětšiny opravdu děs běs, ale musím říct, že tohle docela vybočuje z řady. Možná je to tím, že na minutovém filmu se nedá moc zkazit a možná taky tím, že jsem se docela zasmál, i když je to jen pitomina. No, mistr nás už obdařil zajímavějšími a lepšími snímky, než je tenhle, ale ty doby jsou už pryč a dnes se i takováto prkotina musí ocenit. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

S pánom Lynchom žiadne skúsenosti nemám (zatiaľ), ale po tomto diele vôbec uvažujem, či mu niekedy dám u mňa šancu. Možno to naozaj nejaké skryté posolstvo o všelijakých filozofických otázkach v sebe malo, ale priznám sa, ja som ho tam nevidel. Videl som len to čo som videl a pri tom som sa dosť dobre nasmial... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama