Reklama

Reklama

VOD (1)

Toto drama z produkce HBO natočené na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemanna nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt. Režie Jaye Roache a scénář Dannyho Stronga slibuje kvalitní filmový zážitek. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Je to jiný svět, naprosto jiný. Myslím, že jako Evropani tohle moc nepochopíme. Prezidentské volby jsou neskutečná show a musím říct, že jako rekonstrukce zákulisních manévrů fungují Prezidentské volby naprosto famózně. A i když to je skvělý film se skvělým obsazením, tak má u mě jednu poměrně velkou vadu, stačilo mi ho vidět jednou. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Sarah Palinová je opravdu neskutečná kráva. Nejprve jsem se bavil tím, jak je hloupá, abych si nakonec společně s Harrelsonem přál, aby už konečně držela hubu. Nemyslel jsem si, že mi bude McCaina (filmovýho) líto. Poměrně uvěřitelná sonda do volební kampaně republikánů, kde především voliči jsou vykreslení jako neskutečně stupidní ovce. A drtivá většina jich taky je, tak co? ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

O niečo menej úderné než RECOUNT (Nové sčítání hlasů). Film je však dobre obsadení (Woody Harrelson!) a výborne graduje. Navyše tvorcovia dobre pracujú s politickou atmosférou i zmenou nálad. Neviem, ako sa na to dívajú Američania, ale mne to opäť prišlo ako veľmi smutný obrázok o demokracii v "krajine, z ktorej vzyšlo všetko dobré na tomto svete"... I keď... vlastne ani nejde len o problém Ameriky... ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd nedávám skoro vůbec.....nedokážu dost dobře říci co to pro mne znamená....je to něco jako uspokojit všechny potřeby filmového fandy. Tady a to řeknu na rovinu, není to filmová lahůdka.Je to výpověď doby.Odvaha a upřímnost, bez tolik obvyklého patosu, ale s naprosto očekávanou americkou hrdostí....Už jsem to zde někde psal, ale chtěl bych vidět takhle natočený film o volbě českého prezidenta...Proto Amíkům smekám.Jsou to "sráči" v mnoha ohledech, ale dokážou střílet do vlastních řad.Nemusíte být Demokrat ani Republikán, ale tohle je dobře natočené story..."true story...." Politické divadlo, ano...v celé své nahotě.... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ak by to niekto za desať rokov nakrútil pre veľké plátno, tak by sa to v momente stalo kultovou politickou drámou. Na to, že to nakrútili Demokrati (Tom Hanks) je film prekvapivo pozitívny a nikto tam nie je bad guy. Je to iba film o sérii zlých rozhodnutí, kde sa jedna žena nikdy nemala stať guvernérkou, nieto ešte nominantkou na viceprezidentku. A pritom film mi na Sarah Palin vytvoril skôr pozitívny názor ako na v pohode ženu, ktorá zjavne (okrem iného) nepozná mýtus o Ikarovi. Epická tragédia nakrútená ako komorná dráma. Tlieskam. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází ze třetí části stejnojmenné knihy Game Change od autorů Johna Heilemanna a Marka Halperina. (Mara12)
  • Představitelka hlavní role se ve filmu objeví ve dresech třech týmů NHL. Konkrétně se jedná o kluby New York Rangers, Colorado Avalanche a Detroit Red Wings. (Lembi4)
  • Snímek byl převážně natáčen ve státě Maryland a hotelu Wilmington ve státě Delawere. (chelseaman22)

Související novinky

Hunger Games loví špičkové scenáristy

Hunger Games loví špičkové scenáristy

04.10.2012

Už jedničku veleúspěšné teenagerské sci-fi pomáhali spisovatelce Suzanne Collins adaptovat Gary Ross (oscarovka Seabiscuit) a Billy Ray (Na odstřel). Pro pokračování si studio Lionsgate ulovilo ještě… (více)

Reklama

Reklama