Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná slátanina kde nedává smysl vůbec nic. Nejdřív hrozná radost, že je poblíž jedna jediná pevnina, pak člověk z různých záběrů napočítá asi 3 další ostrovy. Ostrov sám o sobě taky dost kouzlí. Občas na něm není ani jedna palma, pak tam jsou čtyři, z čehož dvě se poroučí k zemi a o pár minut déle dostáváme zase ten samý záběr se čtyřma palmama. A tak dále. Ale ono to je vlastně tak stupidní, až je to vtipný, a absolutní odpad si to zkrátka nezaslouží. "Díra v zemi." "Co to je, bazén?" "Obyčejná díra." No. 1 mezi dialogy v historii kinematografie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, než se Asylum vytasí s novou „monster show“ a jak jinak než pěkně gigantickou. Siamské dvojčata jsou sice i u lidí raritou, ale v dnešní době už ničím neobvyklým. Zato u žraloků jde o nejžhavější novinku a kdo jiný by s ní tedy měl přijít než právě toto nechvalně proslulé studio. Opět si pro nás připravilo hodinu a půl trvající podívanou, při které bude nejen z nás jen nevěřícně zírat, cože všechno se lze zrodit v hlavách chorých filmových tvůrců. Nejdůležitějším základem podobných žraločích paskvilů je vybrat co možná největší počet naivních a hlavně pěkně prsatých hereček. Těm nebude vadit ukázat poprsí i za málo peněz (hlavně že jsou ve filmu), navíc to přiláká spoustu diváků, kterým stejně o nic jiného ani nejde. Opálená těla v bikinách, svalnatí hošani, sem tam sex – nebo neslušná hláška a nejeden teenager je v sedmém nebi. Když k tomu jako bonus přibalíme i známou osobnost (zde Carmen Electra), která už je za zenitem, máme o pozornost postaráno. Ser buřt, že scénář stojí za vyliž p***l, postavy se chovají dementně a efekty jsou otřesné. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sextant pomáhá určovat zeměpisnou šířku......... Takový snímek jsem čekal od společnosti Asylum, ale vypadá to, že tady trochu přestřelili. . Protože tohle je totální blbost. CITÁT - Nic není nemožné......... Scéna, kdy ta blondýna s velkejma kozama, řekne, úplně profesionálně, že ta loď je v pořádku (poznala to jen podle pohledu), ale pak poprosí jednoho testosterona, aby loď nastartoval, protože ona to neumí - to jsem šel do kolen. Síla. CITÁT - Ostrov se potápí...... Nedavno jsem viděl Útok obřích vos, ale po tomhle paskvilu, musím Vosy přehodnotit a dát jim jednu hvězdu navíc. Dvojhlavý žralok je totální hovadina. Nejchytřejší tam byl právě ten žralok. A není se co divit, místo dvou koz, má totiž dvě hlavy, a tudíž mu to i víc myslí. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Efekty od studia Asylum jsou skvostné, fanoušci je miluji a těší se na ně. Ovšem scéna z tohoto filmu, kdy žralok pod vodou útočí a zuřivě se zakusuje do dětské gumové panenky, je převratná a měla by vejít do dějin filmových efektů (zisk Oskara?). Znalci nemohou ocenit jinak, než plným počtem - 100 %. ()

Zyne odpad!

všechny recenze uživatele

dementni scenar, dementni triky, klasicke vyuzivani jednoho zaberu stopadesatsestkrat, divni a skaredi lidi, co jim herectvi fakt nejde a u holek to nezachrani ani jejich kozy, elektricka carmen uplne out, deckovy Aaron Eckhart jakbysmet, vtip a nadsazka se nekde poztracely a cele je to jen ztrata casu, proste shit ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama