Reklama

Reklama

Zásadový a hrdinský policista Bajirao Singham vede policejní stanici v jedné malé vesnici na předměstí Goa. V Goa však tvrdou rukou vládne místní mafiánský boss Jaykant Shikre. Singham i Shikre si zkříží cesty a není jasné, kdo se stane vítězem. (ROBOTER)

Recenze (35)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející komediálně-policejně-akční parodie, které bohužel škodí typická bollywoodská stopáž a nepovedený nepochopitelný pokus o jakési drama, které tu bylo přinejmenším navíc. Vzít to do rukou někdo zkušený, mohl se film zařadit někam po bok Police Academy či Hot Shots!. ~~~ PS: RED (2010) vs Singham (2011) - a teď kdo od koho, případně odkud odjinud? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Akční komedie po indicku. A hm. Přepálené je naprosto vše, akce, romantika, humor i stopáž. Akční scény, kde se lítá víc než v Matrixu, vytahují lidé z letících aut a fackuje přes celou hubu, jsou nadmíru zábavné. Bohužel jich však je na dvouapůlhodinový film zoufale málo a zbytek vyplňuje zábavná estráda s písničkami Evy a Vaška. Trpěl jsem. Přes občasnou zábavu bych nemilosrdně odpadoval, Singham mne však dokázal šokovat. S lehkostí a humorem představuje indické pojetí lidového hrdiny, který v boji se zlem může podstrkovat důkazy či vést lynč, přesto zůstává čistým gerojem. A tak z respektu k odlišné kultuře, multikulturální hvězda. Viděno během Season Challenge tour 2015 ()

Reklama

SantaKlaus 

všechny recenze uživatele

Nejdřív film, potom zábava ... ano, je to naprostá kravina :-D ale naprosto čumím jak v indii jsou skvělí kaskadéři, ;) žádné zelené platno ale poctivé kaskadérské kousky ... jak jsem to pustil tak první co mě vrazilo do očí byla délka filmu, což je 2:22minut tvl :-D to se jako budu dívat na debila s knírkem přes 2hodiny ? :-D ale parádně to uteklo a i mě to vcelku bavilo ... a ty zpomalené záběry ❤️ a že jich tam je !!! :-D :-D ... kdo neviděl neuvěří, 3 /💪5* ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ajay Devgn na mňa v každom filme doteraz pôsobil ako "mystický muž" ani v tomto filme tomu nebolo inak. Príjemná spočiatku akčná komédia neskôr už len akčná (škoda) o policajtovi, ktorý sa drží zásad a je čestný v strete so zločincom skrývajúcim sa v kabáte politika podnikateľa (ten by sa v našom štáte mal kde realizovať). Akcie naozaj podarené, s notnou dávkou nadsázky, však prečo nie, zvládli to dobre. vybojoval svoj boj s hordou zlosynov a šťastne sa popri tom zaľúbil do Kajal Agarwal, ktorá je pre mňa novinkou, ale veľmi príjemnou, výrazná s komediálnym talentom, romanticky sa v tomto filme nemali kde herci priveľmi vyjadriť čo je z môjho pohľadu škoda, viac romantiky by nebolo na škodu na vyváženie tej ohromujúcej akcie. Ani Ajayovi nemožno komediálny talent uprieť, na rozdiel od tej romantiky, veľa filmov som s ním ešte nevidela, ale rada by som ho videla v klasickej lovestory, musím niečo vypátrať ... ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, film osciluje někde mezi odpadem a 100%. Pokud jde o přepísknuté akční scény a pár dalších věcí, jako je hlavní záporná postava, která neustále nádherně přehrává, řve a valí bulvy (!), nebál bych se použít pojmy jako legendární nebo kultovní. I za kňoura Ajaye Devgana mám chuť napálit do hodnocení poctivých 5 hvězd. Ale pak si vždycky vzpomenu, že je to i na indické filmy celé až moc roztahané, hudební vložky překvapivě naprosto nudné a humor občas sklouzává někam do rovin taškařic Zdeňka Trošky, bohužel. 70% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama