Reklama

Reklama

Nebojácné pastelky

  • USA The Hero of Color City (více)
Trailer 1

Poutavý pohádkový příběh o neobyčejných dobrodružstvích party barevných pastelek. Příběh o tom, co všechno musí pastelky podnikat, aby proti strašnému netvorovi ochránili nejen svou kouzelnou barevnou zemičku, ale také dětskou představivost.
Každá z pasatelek je výraznou, jedinečnou a současně zábavnou osobností, jejíž vlastnosti a charakter odpovídají její barvě. Modrá pastelka je chladná jako led, chytrá a přitažlivá...Červená je velký dobrodruh a nadšenec plný života a radosti...Černá pastelka je legrační neruda, který pořád o něčem přemýšlí a filozofuje...A naše „hrdinka", žlutá pastelka je ta nejnesmělejší a nejbojácnější z celé party. (TV JimJam)

(více)

Diskuze

IvcaSammet

IvcaSammet (hodnocení, recenze)

Premiéra filmu byla v Americe 19. října 2014 na Carmel International Film Festival.

P. J. D.

P. J. D. (hodnocení, recenze)

Evane Spiliotopoulosi, do čeho jsi se to zaprodal! Zvonilka a ztracený poklad, fajn. Ale tohle? Tohle je vrchol!

Allord

Allord (hodnocení, recenze)

Jako animaci k reklamě na voskovky bych to bral ale jako film?!!! Docela by mě zajímal rozpočet. Proč nemůžou dělat animák o normálních věcech?

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

qeetco

Spíš to vypadá jako obrovskej product placement :-) A ta animace je smrtící! To si někdo na víkend pořídil Blender a stchořil tohle? 

qeetco

qeetco (hodnocení, recenze)

Jo a nedokážu pochopit a představit si, jak si někdo třeba sedne s kámošama na pivo a řekne" hele, vole, pojďme natočit film o voskovkách! To bude pecka! To tu ještě nebylo!!!", a druhej na to: "HMMM, má to potenciál,vole, jdu do toho" a třetí: "Ale musí to být barevný, vole, jinak do toho nejdu", a zase první: "No jasně, vole, bude to krutobarevný!!! A navíc pak budeme prodávat levný čínský nepsavý praskací voskovky potištěný našimi hrdiny za pořádnej balík!!! Ty vole, klucííí, vyděláme ranec!!! A na děcka budou koukat voskovky s každý supermarketský prdele!!! HA, HA, už teď mi tloustne šrajtofle!!" a na závěr třetí: "Ty vole, má to fakt koule vole, jdeme točit"

na příspěvěk reagoval Inirdin

qeetco

qeetco (hodnocení, recenze)

Voskovka: nejhorší malovátko, co znám. Nikdy jsem je neměl rád a mojím dětem je beru a vyhazuji, protože je z nich bordel v celém domě. Však oni dostanou darem k nějaké trapné příležitosti nové, nejlépe špatně píšící lámající se čínské voskovky. Nesnáším voskovky. To radši animovat hovna. Určitě by to bylo zajímavější dobrodružství na téma Ucpaný hajzl, Přetékající žumpa, či Přepadení ČOVky. Snad bude další díl o pastelkách, fixách, křídách, temperách, vodovkách nebo uhlech.

Zbranicus

Zbranicus (hodnocení, recenze)

Už se těším, určitě půjdu na premiéru, snad sezenu místo, vypadá to že bude narváno.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Jestli tohle bude mít úspěch, tak to v budoucnu ( a teď to myslím sakra vážně, protože je to můj sen ) budu nejúspěšnější režisér na světě, kterému se budou i Illumináti klanět :D

Reklama

Reklama