Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0% ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

Reklama

igi B.

všechny recenze uživatele

Ano! S tolerancí sobě vlastní prohlašuji, že každý má právo na tu svou pisskultůru! . . . A vepřové hlavy, silikonové kozy, pivní zvratky i to buzní svaláctví - to je zkrátka a špatně ta mérdiální celevřitní >kulturní< žumpa zas a (z)nova! Ano děcka, užijte si to... %-o . . . Hlas ČudloSolvinska je jen další takové TO stádní pobekávání coby proložení reklam, o nic nejde, vlci vyjí a šoupissnic jede dál. Pak si dáme ňákej serriálek, vyhonit a šmytec... Srát na to. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto v naváté sabotérské poppoledne 3.3.2012, nehodnocení 1212., komentář zde blazeovaný jako stosedmdesátýšestý - 3.3.2012) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat televizi Nova. Dlouho, fakt hrozně dlouho, sháním do své sbírky panenek od Mattela zombie Barbínu Darinu Rolincovou z limitované série. Také jsem zjistil když se přikrčím a dám si kapuci z hřebů přes hlavu je ze mě Rytmus hip hoper. A jaký mám pocit z tohoto pořadu celkově? Nevím co se z toho vyvine, protože se to liší od jiných pěveckých soutěží právě patronací čtyř porotců nad budoucími idoly. Odpad můžu dát později a kdykoliv a je na to moc brzy. Intro zpěváků s anglickou písní bylo mimořádně nepovedené a trapné. Moderátoři šílení, vyhodit je a nedat už jim nikdy žádnou práci, nacpat je do "Mišelinky" tahat pneumatiky, hajzli jedny intelektuálský! 60% ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Ač to normálně nedělám, píší komentář a hodnocení přes shlédnutím pořadu, protože se nehodlám dívat na modifikaci modifikace jakési soutěže talentů. Opět jedna z trapných show, kde ve jménu vytřískání nějakého kapitálu, hledá se pochybná SUPERSTAR. Bombastická reklama, Leoš Mareš už se tetelí očekáváním nad zbrusu novou, nevídanou soutěží, kde se bude hledat opravdový talent a světe div se, podle hlasu! Bomba! Doufám, že diváci ví, že kromě omáčky okolo se nic nemění a jedná se jen o drobnou úpravu toho, co už tady bylo (několikrát). Jen by někdo měl vysvětlit soutěžícím i porotě, že je to soutěž o HLASe (porotci rádi hodnotí zjev především mladých dívek a někteří soutěžící už prohlašují, že jsou ochotni změnit svůj vzhled kvůli postupu). Abych nebyl nespravedlivý (a pro některé uživatele za vyvrhele), na pár minut tohoto odpadu jsem se podíval. Víc prostě nedám, to nejde. Je mi líto snažících se "superstar". Protože výkony zpěváků nejsou to nejhorší. Nejhorší je porota: Socialistické přerostlé dítě, nějaká Nula, hrající si na tvrďáka, rádoby Barbie, která má v hlavě to, co stejnojmenná panenka a nakonec tvrďácký rocker, který neumí dát dohromady ani jednu kloudnou větu. Ubohý a trapný je samozřejmě i Leoš, který už mě ničím nepřekvapí, jeho výkon je jako obvykle zoufalý. Snad někde na vesnické diskotéce zaujme, ale sem nepatří. Nebo patří, protože celé je to trapné? Asi tak. Pokud se nechcete na toto dívat, stačí vám ranní show na rádiu, kde se Leoš tetelí nad tím, jak to bylo večer fantastické! Je mi líto všech, kdo se na toto dívají. Dívali by se, i když by se to jmenovalo SuperStar, díl 68? Takto jsem pouze obětmi marketingu, protože v této "show" je reklam více, než je samotná délka pořadu. Zajímalo by mě, kolik je let uživateli Phietros či mil@n.fanatik. No, ať si svou show užijí, ještě jich bude určitě celá řada, ať už se budou jmenovat jakkoli. Mají se na co těšit. Každopádně jsem rád, že takových komentářů zde čtu tak málo. Tak snad to s námi ještě není tak zlé. Jinak podle průzkumu se dívaly na první díl převážně mladé ženy, ve věku 15-24 let to byly dvě třetiny diváků... :-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama