Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vzpomněl jsem si párkrát na Božského Bruce - ač tady dostal obyčejný chlap všemohoucnost od sněmu zlomyslných mimozemšťanů (namluvených kompletní skvadrou žijících Monty Pythonů, ale moc si od toho neslibujte), tematicky si byly snímky hodně podobné. Bohužel ještě ve značném nevyužití svého potenciálu. Občas hodně vtipné se ukázaly nedomyšlené důsledky zbrkle plácnutých přání skvělého Simona Pegga, celkově se však jelo tak nějak na půl plynu a spousta věcí se nedotáhla. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

jména členů z Monty Pythonova cirkusu mě nalákala na tuto komedii, ale osobně se objeví snad v jedné roli a zbytek jen v hlasech mimozemšťanů. No budiž, ale režisérký post Terry Jonese je vlastně taky důležitý ;-) Námět není nikterak originální (i když super schopnosti zadarmo to tu asi ještě nebylo), ale je to celé zpracováno slušně a místo pro britský humor se tam taky našel. Přesto si myslím, že to potenciál mělo větší a mohlo to být ještě víc šílenější. Přesto na slabé 3 hvězdy to ještě vyšlo. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Místy slabší, místy povedenější a především pro Monty Pythony naprosto netypická komedie s výborným Simonem Peggem a vždy nádhernou Kate Beckinsale. Námět neslibuje nic originálního a přibližně do poloviny filmu se střídají nenápadité scénky s předvídatelnými vtípky. Druhá část je ovšem výrazně lepší a to tak, že mi nevadil ani přemoudřelý mluvící pes. A to už co říct. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Bruce Almighty zahalený do anglického hávu. Absolutely Anything je výbornou komedií s ještě lepším Simonem Peggem v hlavní roli, u kterého daná premisa funguje o třídu lépe než v jeho americkém protějšku s Jimem Carreym. PS: Mluvící hláškující pes, který promlouvá hlasem Robina Williamse je asi tím nejvtipnějším charakterem celého filmu. „Let everybody who died be alive again!“ ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo četl povídku "Muž, který uměl dělat zázraky" ihned zbystřil, že tady něco nehraje. Ano, vždyť to totálně tu povídku vykrádá. Jenomže tehdy tomu muži onu schopnost konat zázraky nepřidělili mimozemšťani, ale prostě je najednou měl. Dokonce taky běžel do parku, celý hysterický, cože se to s ním jako děje. A když se k němu řítil strážník, poslal ho k čertu a milý strážník zmizel. Pak ho občas, když si vzpomněl, posílal furt do San Franciska, aby mu nemohl uškodit a taky, že mu bylo líto nechávat ho v pekle. Simon Pegg zde podobně nechá "sebeošukat" Terryho Jonese, který si to profičí kolem jako mlíkař nebo co. Jako, proč ne. Celý film humorně frčí na hrdinově neschopnosti mít schopnosti. Načež i poukáže na zneužití takové moci. To je ostatně předmětem té původní povídky staré přes sto let. Přeze všechno mě to velmi bavilo a chvílemi jsem se smál, div jsem si nevytlačil tlusté střevo ven. A Simon Pegg byl letos velmi pohodový a přesvědčivý, bez křečí, jak ho mám zafiksovanýho z jiných filmů (např. Star Trek apod.) Doporučuju. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si strihla úlohu aj pätica originálnych členov legendárnej skupiny Monthy Python. Konkrétne nahovorili mimozemšťanov. Jedná sa o prvý film od roku 1983, kde sa dali dokopy všetci živí členovia tejto skupiny. (ywo666)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama