Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (788)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky s odtrhnutými oboma ušami. Nehorázne tupé, plné nelogickostí, omnoho menšou porciou akcie a prevahov trápnych či nudných vtipov voči tým skutočne humorným, a desivá Mary-Louise Parker. No vďaka Willisovej cézarovskej hláške pri nákupoch "I ty, Marvine?", akčnej naháňačke s Byeong-heon Leem a Helen Mirren v nadupanom aute strielajúcej v spomalenom zábere v sprievode najlepšej časti Bleed it Out od Linkin Parku, a ultrazloducha Anthonyho Hopkinsa. Občas človeku sadne aj takáto priblblá, dementne napísaná volovina, čo už. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou filmy, kde mně nějak výrazně nejde o děj, ale bavím se jen pohledem na holky a kluky v důchodu jak se vzájemně pudrujou a nebo kohokoliv, kdo se jim připlete do cesty, to je celkem fuk. Kdo by to řekl do Helči, že dá takovou roli a to na 100% :-) Přes těch sto už je snad jen John s jeho obličejovou mimikou a suprovými hláškami. Bruceovi zase stačí, že se jen postaví před kameru a my holky za kamerou nestačíme achjojovat:-) Monitor mám sice jak cedník, ale já se bavila a viděla se v Mary Louise Parker a v jejím přístupu k vyjednávání a zbraním:-) Po herecké stránce to bylo snad vynikající i díky tomu, že je to natáčení muselo bavit, dokonce i ten většinou vážný Anthony vypadal, že si tu svou roli geniálně šíleného vědce zahrál s velkou chutí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Extrémně nebezpeční důchodci se vrátili s obvyklým odhodláním nezemřít a mne opět naprosto uspokojili. Zejména Marvinovy ksichtíky byly naprosto dokonalé, Frankovo žárlení v průběhu akce taky mělo leccos do sebe, ale absolutně nejvíc mne bavil těkající Dr. Bailey, kterému jsem hodně fandil, aby mu dovolili nějakou tu zeměkouli rozprášit ve vesmíru. Všem to samozřejmě vyjít nemohlo a tak jsem rád, že zůstal ve hře dostatek veteránů, které by zase někdy někdo naivní mohl chtít zlikvidovat, aby neprozradili něco, co už si stejně dávno nepamatují. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

68%? První díl docela šlapal, hlavně díky skvělému Malkovichovi a výtečnému Urbanovi, stejně z toho ale Schwentke nevytlačil nic víc, než slušný průměr na jedno podívání a už jen to, že tak průměrný film může mít pokračování smrdí průserem.Naštěstí to nedopadlo tak katastrofálně, jak sem čekal, na drouhou stránku je to opět jen lehce průměrný Hollywoodský film, až si ščlověk říká, bože to vážně nezvládnou za ty miliony dolarů nic lepšího?Největší problém je scénář, který je blbý a plný nelogických píčovin.Jestli mám vypíchnout scénu, která mě definitivně utvrdila o jeho debilnosti, tak je to nástup Leeho na Franka.On je totiž Lee dokonalý zabiják, ten nejlepší na světě, což nám režisér ukazuje několik minut předtím, ale na Franka nastoupí uprostřed Paříže s rotačním kulometem.....eh, ještě chybělo aby zařval "hey, Franku, čau to sem já, bacha uhni budu střílet".Willis mě sere už nějakej pátek, jeho mrdání na fanoušky a točení sraček pro peníze zabilo už i Johna McClaena.Malkovich celej film čumí jak retardovanej medvídek a Mary-Louise Parker se překvapivě vůbec nezměnila, pořád nemá na filmovým platně co pohledávat. Potěšil snad jen Anthony Hopkins, kterému bohužel scénář ke konci dopřál nálepku výstavní kokot.Průměrně vtipné, průměrně akční.Sterilovaná konzerva bývalých hvězd, které na stará kolena ztrácí dech a to i vděk tomu, že Parisot si s tím potenciálem zoufale neví rady a vytvořil další unylou zbytečnost z fabriky na sny.55%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší akční komedie za tento rok 2013!!! Šíleně geniálně jsem se bavil po celou stopáž do vteřiny!! Tak parádně vyrovnaný koncert perfektních herců se hned tak nevidí. Jsem rád, že v USA nabíhá nový trend, kdy v jednom filmu hraje více mega-úspěšných a kvalitních herců, kteří jsou svým způsobem konkurenti, ale přesto se dokáží v pohodě spojit při jednom společném projektu. Red 2 je zatím to nejlepší, co jsem v subranku "multi-special-guests" (můj osobně vymyšlenýnázev pro moji osobní potřebu ... ) viděl .. Tady nejde nikoho vyzdvihnout a vychválit. Každý si najde svého oblíbence. U mne ale bodovali všichni a každý zde měl svůj part, ve kterém se úžasně předvedl !! Vtipné, akční, nepředvídatelné, koukatelné ... Toco předvedl Anthony Hopkins v letadle - "wtf" !! Masakr ... Nonstop vtipný Malkovich, který ani nemusí mluvit a hned máte úsměv na hubě, prostě mistr herec, nádherná Zeta-Jones, ... Willis klasika ... ale čí účast a výkon mne naprosto nejvíce potěšila byl Byeong-heon Lee !!! TOP korejská herecká (nejen akční) hvězda, které evidentně míří na Západ (z čehož moc nadšený nejsem ...). Jeho charismatický nástup na scénu pro přívržence korejské kinematografie bere dech ... A osobní souboj/fight na férovku Bruce Willis vs Byeong-heon Lee (Západ vs Východ), byl pro mne tou největší odměnou a devízou ... Téměř 5*, ale přece jen je to odlehčená komedie, v akčním žánru jsem velmi náročný, takže kráááásné 4 *!!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (32)

  • Když je ve scéně ve výslechové místnosti zastřelen agent, který Franka (Bruce Willis) vyslýchá, spadne jeho tělo na zem. Hned v dalším krátkém záběru ale vidíme, že na zemi žádné tělo neleží. (TaNya_)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 53,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 148,1 mil. (NIRO)
  • Scény odehrávající se v pařížském hotelu George V se natáčely na různých místech Londýna, například v hotelu Langham, na impozantních panských sídlech Hedsor House v Taplowu a Luten Hoo, kde se natáčely filmy jako Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994), Válečný kůň (2011) nebo Spalující touha (1999). Za některé další pařížské lokace pak "zaskočila" také Praha. (FFilipCZ)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama