Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá darda, 13 minut v kuse sem se tlemil.Mnohem lepší než samotný celovečerák, k plnýmu počtu chyběl epičtější finální souboj, ale jinak snad jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, který chca nechca vykalkulovaně hraje na city se třemi malými koťátky, ale sere pes když to funguje, souboj očiček mega.80%. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Shrek,Madagascar,Kung fu Panda, Kocúr v čižmách... mám pocit, že onedlho bude mať každá animovaná rozprávka okrem regulérneho filmu povinný aj 10-20 minútový vianočný špeciál. Tento konkrétny je kvalitou presne taký istý, ako aj všetky vyššie spomínané. Pozerateľný priemer, čo nenadchne ani neurazí. 55% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem tohle neviděl dřív. Na tolik parádní akce, krásné animace, vtipu a roztomilosti v pouhých patnácti minutách lze narazit opravdu málokde. Vynikající doplněk k prvnímu Kocourovi, který je navíc ke všemu ještě lepší, co se kvality týče. A navíc je super i ta zápletka, Klidně by snesla i půlhodinu. 85 %. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nepobavila. Samotný příběh je celkem průměrný, ale šedé nepříliš chytré kotě mě naprosto okouzlilo. Jeho přiblblý pohled a neustálé přešlapy, kdy vypadá jako slon v porcelánu působí věrohodně. Lepší než celovečerní Kocour v botách. Opět se potvrzuje, že kvalita je lepší než kvantita. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama