Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Chvíli jsem se sice chytal nicméně v průběhu druhé sezony už se se seriálem docela vezu. Není to nic kulervoucího a TOP ale svoje kouzlo to má a to nejen díky Charliemu. ... Přiznávám, že postupem času mě to hodně chytlo a se zvyšující se úrovní mi bylo hodně líto ubývajících dílů přede mnou. S Charliem je to zkrátka od Dva a půl chlapa takový dlouhodobý kamarádský vztah přes párty, chlast a ženský. Pro osobní pouto tak zvyšuji na 5*. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to jen jiná verze Dva a půl chlapa, seriál opět stojí na Charliem, ostatní jsou tam do počtu. Děj to nemá žádný, jen se jedná o pár vtipů poskládaných dohromady, někdy to zábavné je, někdy zase není. Problémem je, že se to začíná hodně opakovat a druhá série už tak nemá čím překvapit. Charlie je tradičně dobrý, skvělé jsou scénky z vězení, ale na více pozitiv se nevzpomenu. ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Na Dva a půl chlapa to po prvních dílech ,alespoň u mě zatím nemá. Ale nakročeno má tento seriál docela slušně, hned na začátku si to Charlie vyřídil s tvůrci již zmiňovaného DaPCH když mlátil do nafukovacího panáka a křičel, myslíte že mě můžete vyhodit?? a nahradit jiným chlápkem, nebude to ono, nebudu to já..... Teď po deseti letech jsem se k seriálu vrátil. Používám sitcomy doma jako kulisu. Takže jsem si vzpomněl i na tenhle druhý pokus Charlieho, protože DaPCh je muj TOP.  První díly jsou dost střízlivý , oťukávání diváka, ale zhruba ve třetině předlouhé druhé série se Charlie Godson změní ve vulgárnější, ožralejší ( ano jde to) a promiskuitnější verzi Charlieho Harpera. Přitom v prvních dílech vypadá že abstinoval , vypadal zdravější. Ale když si vzpomenete na výraz v osmé sérii DaPCh kdy byl ožralý prostě nepřetržitě, tady je to znásobené 2x. Není to špatné, mám tenhle humor rád. Jen tak jak to u Chlapa vypadá nenuceně, tady mi to přijde záměrně cpané ve vulgárnější verzi aby to bylo zajímavější. Jsem překvapený hodnocením jaké tu má. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa v trochu jiném prostředí. Stejný typ humoru, téměř stejný námět, vše je jednoduše takové podobné... "Originálu" jsem dal čtyři hvězdičky a toto je slabší než volná předloha, alespoň v první řadě, a proto za ni dávám tři hvězdy. Problém je totiž hlavně v tom, že je v seriálu Charlie a nikdo jiný, všechny ostatní charaktery jsou naprosto bez prostoru a Charlie je ten, kdo je takový ten nejlepší "king" všeho žijící mezi obyčejnými a jednoduchými lidmi. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Prvních deset dílů rozhodně zaujalo. Vyřizování účtů s Chuckem Lorrem hned v úvodu mě velice pobavilo. Naštěstí je Charlie Goodson dobrou náhradou Charlieho Harpera. Jsem zvědav jak dlouho nám Charlie vydrží ve formě. Pokud to však bude pokračovat jako teď, tak se o existenci seriálu vůbec nebojím. Podobnosti s Dva a půl chlapa jsou podle mě jasně úmyslné, jako sex, bar atd. Na závěr snad jen, že je to dobrá oddychovka a jsem zvědav jestli z toho Charlie taky dokáže udělat takovou pecku jako z Dva a půl chlapa. *** Druhá série, tedy 90 dílů, začala tak, že mi to přišlo o něco slabší. Já jsem jako hlavní důvod viděl Selmu Blair, takže jsem vážně rád, že se pohádal s Charliem a ze seriálu byla odejita. Poté, co došlo k výměně a místo její postavy se představila Jordan (Laura Bell Bundy) a mezi hlavní postavy byl povýšen Sean (Brian Austin Green), tak se zábava vrátila a Anger Management mě znovu začal bavit. Zvyknul jsem si na svojí dávku Charlieho Sheena a jeho skupinky a po ukončení musím přiznat, že mi bude chybět. Seriál se dočkal alespoň částečného ukončení, ale je škoda, že nebude pokračovat. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Charlie Sheen v seriálu hraje bývalého hráče baseballu. Hráče baseballu ztvárnil i ve filmech První liga (1989) a První liga 2 (1994). (S.W.A.T)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama