Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

dopita 

všechny recenze uživatele

Film bych rozdělil na třetiny. První je o tom, jak dr. P z bandy zoufalců (včetně Rogera) dělá sebevědomé frajery (40%), druhá o tom jak dr. P přebere Rogerovi dívku Amandu, jak o ní bojují a navzájem si dělaj naschvály (20%) a třetí je o tom, jak Roger s kamarády (a Benem Stillerem) vymyslí, ve snaze získat Amandu zpět, na dr. P léčku (když přivřu obě oči tak 60%). Pak ještě přijde ňákej pokus o překvapení diváka a konec. Díky bohu. Film je dosti rozháranej, občas se dostaví nuda a hlavně: není nijak zvlášť vtipnej. Žádnej smích se nekoná, spíš jen občasný úšklebky. Suma sumárum - zklamání, Todd Phillips má určitě na víc, tentokrát se moc nepředved. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá oddychová komedie se správňácky zmr*ským B. B. Thorntonem, kterému tyhle role arogantních zmetků neskutečně sedí. Humor je takový dost dementní, herecké výkony standardní. Jon Heder tady opravdu vypadá jako totální retard, obzvlášť, když na sebe natáhne tenisový úbor. Jacinda Barrett naopak působí nesmírně sympaticky takovým tím "girl next door" způsobem, takže ji tahle role padla jak ulitá. Po stránce scénáře je to trochu nevytěžené, nebál bych se zajít více do extrémů. Takhle je to opravdu jen komedie na jedno použití. Navíc s úplně nevhodným českým názvem, kterej je jako vždy úplně mimo. To ale samotnému filmu lze jen těžko vyčítat. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět zpracovaný ve špatný scénář, což je veliká škoda protože tenhle nápad měl opravdu slušný potenciál...Thorton a Duncan potěší, Stiller neoslní ani nepobaví a Heder je imho dost nevýrazný... I přesto, asi třikrát jsem se docela zasmál - bohužel, zbytek času jsem se ale nějak zvlášť nebavil... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to "klasická americká komedie" to ano - ale má to něco do sebe. Hlavně závěrečné scény, kdy si člověk říká, že ten Dr.P. nebude zase takovej hajzl....Plno zajímavých nápadů, snaha kupu chlapů naučit se nebát na veřejnosti a ulovit si nějakou ženskou a to všechno pod vedením velkého černocha a chlapa, který to má vše načtené z knih ;) Nejlepší byla scéna s černošskou matkou, s natřeným psem a omdlévací scény. Ale nic víc... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem poprieť, že sa vo filme nenachádza pár zábavných scén, ale to je asi tak všetko. Na komédiu málo komické, na romantiku málo emočné. Jediné šťastie je, že keď už sa nejaká scénka podarí, tak stojí za to. Bohužiaľ pobavil som sa asi len tak dva-tri krát a to sa mi zdá trocha málo. Inak nuda a samá vata. Ďalší z mojej kategórie filmov, ktoré dopozerám s veľkým sebazaprením, aby som ich potom mohol čo najrýchlejšie zabudnúť. Človek o nič nepríde. Jedinou hrozbou je, že si film za niekoľko rokov nešťastným omylom opäť pozriem a ja až na konci zistím, že som ho už videl. 50/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)
  • Eli (Todd Louiso) sa na letisku predstaví ako agent Gaylord. Je to narážka na postavu Gaylord Focker, ktorú hral Ben Stiller vo filme Jeho foter, to je lotor!. (mesneyi)

Reklama

Reklama