Reklama

Reklama

Girls

(seriál)
  • USA Girls
Trailer 4
USA, (2012–2017), 29 h 9 min (Minutáž: 23–32 min)

Tvůrci:

Lena Dunham

Hudba:

Michael Penn

Hrají:

Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Adam Driver, Zosia Mamet, Alex Karpovsky, Andrew Rannells, Peter Scolari, Becky Ann Baker, Chris O'Dowd (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(62)

Recenze uživatele Cheshire42 k tomuto seriálu (2)

Je načase (2013) (S02E01) 

Doufám, že se Adam rozjede s Hannah, protože otravnější postavu jsem neviděla a on je dokonalej à zaslouží si někoho lepšího, o čemž je podle mě většina seriálu jinak příběhy ostatních se aspoň trochu rozjíždí oproti první sérii. ()

Cizí odpad (2013) (S02E05) 

Ta holka mě bolí, vybavuje se mi hádka z první série s Adamem kde jí řekl, že se ho na nic neptá a proto o něm nic neví, přitom sama neustále a bez ptání skuhrá o svém životě. Zde se opět potvrzuje, jak je to otřesná bytost, neznám nikoho kdo se na to kouká, takže kdyby mi někdo mohl dát feedback co si myslí, tak bych to ocenila xd. Každopádně chudák chlap, jen se ukázalo že je sebestředná a nikoho pořádně nevnímá. ()

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama