Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (59)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mluvím všemi jazyky. Za 249 let jsem se je naučila." Tak to gratuluju, protože tato slečna vypadala tak na desetinu uvedeného věku a moc se mi líbila. Oproti tomu ta žlutá potvora s ocasem, tedy marsupilami, mě zase tak moc nezaujala. Nicméně o humorné situace nebyla nouze. Pobavily mě třeba hrátky s paralyzérem, léčba papouška, tanec Payů, fórky s Celine Dion nebo jízda na lamě. A taky jsem dostal poučení, že nabíjet marsupilamiho elektřinou se nevyplácí. Jelikož však netoužím být diktátorem, tak tuto informaci patrně k dalšímu životu potřebovat nebudu. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když ona je to taková blbost, až je to docela hezký... Hodnotit to jako dokumentární film, tak je to super. Krásné záběry přírody, atp. Hodnotit to jako komedii, tak film také obstojí celkem důstojně - zasmát se je kde a je i čemu. Hodnotit tento snímek ale jako celek, to už je oříšek. Nakonec dávám 2* a myslím, že je to asi maximum, co jsem dát mohl. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že se vám teď o tom nechce mluvit.." ;) Přesně tahle replika, která naopak nutně snadno vyvolá výbuch smíchu, komentující však nesmírně trapnou předchozí pasáž s nadrženým čivavou skvěle dokumentuje, za jak obludně až kontrastně nevyrovnaný kus tahle šílenost vlastně platí, když ta veliká spousta skvostných nápadů přichází naprosto v niveč pod tíhou nechutností, zhovadilostí a dějové hlušiny.. Mistr nonsensu, režisér, scenárista a herec, Alain Chabat je prostě magor, snad by mu, především jeho filmům, i prospělo, kdyby se nesnažil ho prakticky celý ukrást pro sebe a věnoval se řádně jen té režii.. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

"A tak jsem si řekl, Žile? Pak jsem si uvědomil, že se nejmenuju Žil, a tak jsem si řekl, Dane?" První půl hoďky sice nuda, ale pak už je to opět klasická Chabatovská šílenost. Rrrrrr a Asterix se mu sice povedli o něco víc, ale i tak mě při sledování tohoto po celou dobu neopustil přiblbej úsměv. Chabat by filmy mohl točit častěji, jeho komedie vážně můžu. ()

Joker7 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak dokáže taková pitomost při správném rozpoložení pobavit! Francouzským komediím jsem dlouho nemohl přijít na chuť, ale poslední dobou začínám měnit názor. Když se sejde nálada, správná volba filmu a láhev dobrého Bordeaux, je o příjemný večer postaráno. Tolik hlášek, výborný Jamel Debbouze (nechápu, jak dokáže hrát a hlavně tak "akčně" pouze s jednou funkčí rukou!) a neskutečná sranda u scén s Páji. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama