Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (59)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že se vám teď o tom nechce mluvit.." ;) Přesně tahle replika, která naopak nutně snadno vyvolá výbuch smíchu, komentující však nesmírně trapnou předchozí pasáž s nadrženým čivavou skvěle dokumentuje, za jak obludně až kontrastně nevyrovnaný kus tahle šílenost vlastně platí, když ta veliká spousta skvostných nápadů přichází naprosto v niveč pod tíhou nechutností, zhovadilostí a dějové hlušiny.. Mistr nonsensu, režisér, scenárista a herec, Alain Chabat je prostě magor, snad by mu, především jeho filmům, i prospělo, kdyby se nesnažil ho prakticky celý ukrást pro sebe a věnoval se řádně jen té režii.. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Doufám, že můj oblíbenec Chabat neztrácí dech, protože proti jeho Majstrštykům RRRrrr a Asterixovi a Kleopatře je to opravdu citelně slabší. Ale abych parafrázoval dr. Sheldona Coopera: "Chabat je jako pizza, dokonce i ty horší jsou pořád pětihvězdičkové." .... první cca čtvrtina mě vystrašila, protože byla opravdu slabá, pak se to začalo vzmáhat a zhruba v polovině film gradoval i co do chabatovského humoru a mě se dost ulevilo. Zamrzelo mě pár fórků poněkud kopírujících předchozí díla, ale o fůru víc dalších mě famózně pobavilo. Takže 88 % dávám coby skalní fanda režiséra. Pro lidi, kteří tento humor nemusejí, to paradoxně může být stravitelnější dílko. Mě tomu chyběla ortodoxie chabativismu, kterou se pyšní RRRrrr. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele

"A tak jsem si řekl, Žile? Pak jsem si uvědomil, že se nejmenuju Žil, a tak jsem si řekl, Dane?" První půl hoďky sice nuda, ale pak už je to opět klasická Chabatovská šílenost. Rrrrrr a Asterix se mu sice povedli o něco víc, ale i tak mě při sledování tohoto po celou dobu neopustil přiblbej úsměv. Chabat by filmy mohl točit častěji, jeho komedie vážně můžu. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když ona je to taková blbost, až je to docela hezký... Hodnotit to jako dokumentární film, tak je to super. Krásné záběry přírody, atp. Hodnotit to jako komedii, tak film také obstojí celkem důstojně - zasmát se je kde a je i čemu. Hodnotit tento snímek ale jako celek, to už je oříšek. Nakonec dávám 2* a myslím, že je to asi maximum, co jsem dát mohl. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

NEJDŘÍVE JSEM SI MYSLEL , ŽE JE TO HLOUPOST , ALE PAK JSEM SE ZAMYSLEL . A BYLO TO . OBČAS ZÁBAVNÉ , MÍSTY SLABŠÍ , NÁDHERNÉ TANEČKY A PÍSENˇ CÉLINE VČETNĚ KŘOVÍ VOJÁKŮ - PARÁÁÁÁDA , NO A PĚKNÁ ZVÍŘÁTKA I JEJICH MIMINKA . KDE SE TO DÁ SEHNAT ? ? ? TAKŽE SUMA SUMÁRUM LEPŠÍ TŘI , ALE MĚLO TO I NA VÍC . TO BYCH SE MUSEL ZNOVU NAD TÍM ZAMYSLET . OVŠEM JAMEL JE DOBRÝ HEREC , O TOM ŽÁDNÁ . ZŘEJMĚ SI TO LETOS PUSTÍM NA DVD . NA ODLEHČENÍ A POBAVENÍ V TÉTO NELEHKÉ DOBĚ IDEÁLNÍ . TOŽ TAK . ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)

Reklama

Reklama