Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 5
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 5

Recenze (705)

strougy

všechny recenze uživatele

V pozadí se odehrává zajímavá zápletka, jejíž rozuzlení by možná mohlo být interesantní, akční scény jsou slušně provedeny a některé postavy působí sympaticky a jejich osudy bych i třeba rád sledoval. Ovšem to by nesměl být seriál přeplněný vzletnými slovy pronášenými při každé příležitosti i frustrujícím pitváním se v rodinných vztazích, jež dosahují úrovně bravíčkovských fotoseriálů. Navíc stylizace Olivera do jakéhosi mladičkého Batmana, co vnáší do srdcí zlosynů strach démonickým šepotem, působí značně otravně. Končím po 4. epizodě, neb se mi nechce zbytečně plýtvat drahocenným časem na něco, co za to ani omylem nestojí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Příběhy Olivera Queena mě celkem bavily, i kdy originality moc nepobraly. Queen totiž Batmanovsky vyráží chránit město, Robinsonovsky vzpomíná na svůj "lukrativní" pobyt na ostrově, Montechristovsky se mstí všem vinným a nosí přitom na sobě oblíbený sherwoodoský outfit. Abych však jen nehaněl, tak i z neoriginálních ingrediencí lze sestavit poživatelný pokrm a mě dost chutnaly Oliverovy útěky vlastní ochrance, používané šípy s diktafonem či úžasně naivně optimistické koncovky. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Bude zajímavé sledovat, kolik těch jmen (epizod) nakonec v seznamu Oliver Queen bude mít... 22? 44? Nebo přes osmdesátku? Potáhnou se velké ryby i přes několik dílů a sérií? Jak psal KarelR: kdyby to dělalo HBO, koukám na to pravidelně - od CW si ale nejspíše více než první, testovací epku nepustím. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Série 1: Je to průměr s dobře vymyšleným začátkem, díky kterému člověka celkem zajímá, jaká že je ta záhada z minulosti a co se bude dít dál. Jinak kvalitnějších díleček najdete habaděj. Spousta klišé a nereálností. Arrow má spoustu štěstí, že ho netrefují kulky. A že jich je. V jeho firmě dělá krásná holka, která je snad nejlepším hackerem na světě. U policie dělá otec jeho holky, který je chvíli na jeho rodinu naštvaný, chvíli hodný. S nejlepším kámošem víceméně bojují o stejnou holku, ale furt jsou na sebe hodní. Policie je úplně pitomá, protože Arrow se svým malým týmem na všechno přijde hned, a policie hraje vždy druhé housle. Atd. atd. I přes tyto věci jde ale o koukatelnou podívanou, která v člověku vyvolá pocit, že si tu druhou sérii stejně asi dá... :) Série 2: Já myslím, že je to furt ve stejném duchu. Takže zhruba stejně kvalitní/nekvalitní. Jen už mi víc začalo vadit, jak snadno postavy skáčí z jedné polohy do druhé. Chvíli např. mají rádi svojí matku, pak se dozví jednu věc (která by šla překousnout), a hned ji nesnáší atd. Arrow až přehnaně nechce zabíjet hlavní padouchy, přičemž ty vedlejší sejme občas v mžiku. Co se týče scénáře tedy stále žádná sláva, ale furt se tu daří budovat pocit záhady z minulosti a tajemna, takže člověka to furt může zajímat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My name is Oliver Queen...For five years i was stranded on an island with only one goal - Survive! Chvíli mi trvalo, než jsem na tento seriál narazil, ale o to víc jsem za to byl rád a strávil s ním skoro 7 let. Arrow je, resp byl pro mě seriál, který mě naučil koukat na díly systematicky mimo televizi, kde jsem doposud sledoval pecky jako Lost a Prison Break. Neskutečně mě navnadil pilotní díl a nadšení neopadlo. Fascinovalo mě, jak dokážou takhle přizpůsobit rozpočet televiznímu seriálu. Hlavní příběh seriálu v první druhé řadě byl neskutečně emotivní a napínavý a jednotlivě vyprávěné epizody byly zkrátka parádní. Tomu samozřejmě strašně napomáhají herci. Stephen Amell alias Oliver Queen je naprosto super a jeho parťák Dig je taky neskutečnej borec. Navíc mě netrkla žádná vyloženě špatná postava a to se sakra cení...PS : I druhá série pokračuje v kvalitní podívané, od třetí to jde sice dolů, ale stále jsem nezanevřel, občas se nějaký opravdu dobrý díl najde...Ale ta pátá, ta to konečně alespoň trochu vrací na vrchol a nakonec to tak nějak doklepali do konce. U finálního dílu jsem nevzlykal, seriál mi zvlášť chybět nebude jelikož odvyprávěl již vše, co bylo možné a navazující seroš Green Arrow and the Canaries rozhodně sledovat nebudu. 70% |                                                                                       S1: 5/5 | S2: 5/5 | S3: 4/5 | S4: 3/5 | S5: 4/5 | S6 : 4/5 | S7: 4/5 | S8: 4/5 | ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (86)

  • Jed kurare, do kterého Deadshot (Michael Rowe) s oblibou namáčí náboje, skutečně existuje. Používali ho jihoameričtí Indiáni při lovu zvěře a dali mu název „šípový jed“. (Pria)
  • V epizodě je menší odkaz na snímek Avengers: Age of Ultron (2015), když všichni hlavní hrdinové přijedou na venkov a Thea (Willa Holland) danou situaci okomentuje, že už ji viděla v nějakém filmu. (Miro_CZ)
  • Postavu Dereka Samsona hraje wrestler Cody Runnels. Stephen Amell (Oliver Queen) je velkým fanouškem wrestlingu. Dokonce se dvakrát objevil v ringu a v obou případech se mu postavil wrestler Stardust. Časem se z nich stali přátelé. Runnels byl nadšený, když dostal nabídku zahrát si v seriálu. (Roby)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama