Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle, že je špatné sousedství? Podejte mi tužku a papír, povím vám svůj příběh... Tohle je totiž leda tak špatný film, který by možná mohla zachránit rozkošná Rose a pár povedených vtípků (jako třeba bitka v podkroví), kdyby ovšem zároveň nebyl zbytečnější, než druhý jízdní pruh v jednosměrce. Tohle vážně nikam nevede. (Invercargill, NZ) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Akí budeme rodičia?“ – „Aj dobrí, aj zlí.“ Tento film je prekvapivo najlepší v relatívne vážnych momentoch, kedy sledujeme život páru, ktorý má bližšie predsa len už skôr k štyridsiatke, než k tridsiatke a rád oželie návštevu kina a radšej zostane večer ležať doma na gauči, pozerať telku a jesť pizzu (ktorú mu samozrejme doviezli, nie aby si pre ňu osobne jazdil ako blbec). Tieto scény fungujú. Komediálne scény (až na skvelé airbagy) ani nie. Čo je v komédii ozaj zvláštne. Strašne nadol to sťahujú nesympatické postavy susedov, hrané hercami, ktorí mi neboli vôbec po chuti. Oceňujem, že sú Susedia na odstrel komédia sprostá, drsná a neberúca si servítky, ale paradoxne mi vulgárne scény nakoniec pripadali najnudnejšie. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

"Let's make a baby." "That'll solve all our problems!" Má očekávání nebyla moc vysoká, ale kupodivu mě film docela pobavil. Jako celek to byl sice spíš průměr, ale mělo to pár povedených momentů a taky docela dobrý hudební výběr. Na zvednutí nálady a jednorázové pobavení skvělá volba. ~(3,7)~ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím predsa len priznať, že som sa pri sledovaní tohto filmu pobavil. Z amerických komédií, ktoré využívajú tento typ humoru musím povedať, že som sa skutočne aj zasmial a užil som si film s ich protagonistami. A môže za to najmä veľmi dobrý výber hercov, no rovnako je podľa mňa aj príbeh celkom dobre napísaný a má to v sebe takú oddychovú chuť. Je to zvláštne, lebo väčšinou mi tento typ filmov nesedí, ale v "Neighbors" to podľa mňa celkom funguje. Takže ako ľahká oddychovka je to podľa mňa fajn. Zabavte sa tak, ako som sa zabavil aj ja. Hodnotenie: B ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vtipná a zároveň originální je maximálně patálie s airbagem, jinak zjistíte, Daveu Francovi jde lépe hraní De Nira, než hraní, Zac Efron vypadá jak ko… Kotek a při pohledu na nahého Rogena v misionářské poloze dostanete chuť na klobásy a čerstvé jitrnice.. Otázkou je, co jsem vlastně čekal. Přesto o mléka prosté prsa Rose Byrne uvědomělejší než předloňská párty Project X. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Pôvodne mal byť film o tom, ako Mac (Seth Rogen) spolu s priateľmi bojuje proti bratstvu. Po tom, ako si scenár prečítala Rogenova manželka, navrhla, aby pozmenili scenár a dopísali do neho namiesto priateľov manželku, pretože si nevedela predstaviť, prečo by Macovi mali pomáhať práve priatelia. (jedenzdvoch)
  • Peta (Dave Franco) ve filmu studuje psychologii, stejně jako jeho představitel, který psychologii studoval na univerzitě. (AlfaNumerO)
  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama