Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Na to, že tam vybrali fakt pěkné herce, tak film byl hrozný. Sešitý horkou nití. Jako by to chtěli mít rychle natočené a mít to za sebou. Absolutně žádná chemie mezi hlavními postavami, někdy až trapné scény. Vše absolutně odbyté. Je to škoda. Takový film se dá přece natočit tak, aby nás pohltila vlna prvních pohledů, doteků, citů a zamilovanosti. No absolutně nevydařené. Jedna hvězdička za ty hezké tváře - i když hlavní hrdinka měla vlasy jak od kadeřnice i po pořádné bouřce na moři - sen každé z nás :D ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle s původní Modrou lagunou má společného velmi pramálo. Pojato je to moderním stylem a dva mladí lidé skutečně uvíznou na relativně pustém ostrově, ale jelikož se film zabývá kravinami typu mejdan na lodi atp., tak nezbývá prostor na prozkoumávání ostrova a tak to pak vypadá, jako by hlavní hrdinové žili na pláži 2x10m, kde si spíchnou pouze provizorní přístřešek. Pak ani nevíme, na čem vlastně přežívali. Ryby chytat neuměli a během celého filmu snad ani nic nejedli, nebo jsem si nevšiml (ale já u toho dvakrát usnul, tak možná že mi něco mohlo uniknout). Dále jsme svědky spousty nelogičností, které tu nebudu vypisovat, už tak si tento brak nezaslouží tak velký koment. Konec byl pochopitelně neuvěřitelná slaďárna, aby nám náhodou něco nechybělo. 20% ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Vizuálne samozrejme pekné, farebné, aj na hlavnú predstaviteľku sa dobre pozerá (ešte lepšie ako na Brooke a Millu, len škoda, že nám neukáže to, čo ukázali ony). Inak je to ale hrozná kravina, v ktorej nedáva zmysel asi nič. Dokonca to, že hlavný mužný predstaviteľ je aj po toľkých týždňoch na ostrove hladko oholený si všimla aj jeho filmová partnerka. :-) ()

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstupidnějších filmů, jaké si můžete představit. Děti by takový nesmysl nenapsaly. Už samotný základ je nemožný. Opuštěný velký ostrov v Karibiku? Tři měsíce bez hladovění, strádání, spálení kůže, stále v jedněch čistých šortkách učesaní a dívka nalíčená. Scéna se zabitím jaguára je jako by to natočil neschopný amatér na mobil. V tom filmu chybí vše, co film dělá a nějak nechápu jak tomu někdo může dát víc než jednu hvězdičku. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co se dá hodnotit kladně, je sličná Indiana Evans. Ani ona, její půvaby a půvaby malebného ostrova neudrží diváckou pozornost. Už v polovině je film na vypnutí. Téměř nic v něm není scenáristicky ani režijně zvládnuté. Dvojka ztroskotaných středoškoláků se zpočátku nemusí, pak by si vyšukali duši. Fauna na ostrově představuje různorodou směs, kde se vzala, tu se vzala puma, která zde vůbec neměla co dělat. Scénář má ta nejblbější klišé, ani jej nenapadne se jim, byť jen malinko, vyhnout. Celé je to hodně televizně pojato. Kamera neumí využít krásy ostrova naplno, víc si všímá hlavní představitelky. Málem bych zapomněl na zdroj jejího potěšení, je jím Brenton Thwaites, zde ještě před všemi rolemi v Pirátech, Bozích Egypta a dalších. S erotikou je to velice bídné, ta snad není ani soft. Tohle pokračování se jen připláclo ke značce Modrá laguna. Kdyby se film jmenoval třeba Omladina v říji, bylo by to jedno. Zůstává ovšem v platnosti, že jde o hluboce dementní film, ničím zajímavý. Dá se jen litovat, že Indiana se vykvajzla na herectví. 3/10 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama