Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Douliou, douliou, St.Tropez… (Le Genda)rme series a v ní de Funesovo alter ego Ludovic Cruchot. Nezapomenutelný četník vyžadující přímý pohled do očí, za každých okolností servilní k velícímu a šikanizující pedant směrem k podřízeným („Ty ponožky vám nejdou, Fougassi..“). Standing Ovation pro Františka Filipovského jakožto připomínka pro zaryté odpůrce dabingu, že se na svět nelze dívat jenom černobíle.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmová legenda nejen francouzské komedie. Několikrát uváděný film na televizních obrazovkách. Takže předpokládám že zná Četníka každý. První díl je samozřejmě nejlepší. Přibývajícími reprízami si dokážu vychutnávat i malé postavičky, např. toho troubu co spí na vinici a jeho větu "Tak koukám že teďka fasujete parádní služební vozy". V Saint Tropez je opravdu moc hezky. Sám jsem tam byl a viděl proslulou četnickou stanici. 100% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Připomínám, že nejsem úplně zas tak velký fanoušek Louise de Funése. Podobné francouzské komedie - no nevim, některé mi sednou, některé moc ne. Tahle třeba celkem jo. První díl této četnické série je podle mě nejlepší. Jednoduchý, nevýrazný a vůbec ne důležitý příběh, který špatný nená. Vtipné scény (ne všem jsem se zasmál). Nejlepším z herců je jednoznačně hlavní hrdina Louis de Funés. Místama menší nuda. Ve výsledku hodně dobrý nadprůměr, ne žádná velká pecka, alespon pro mě. Ale řádně film ocenit můžu, takže celkově hodnotím na 75% = **** ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Má cenu se opakovat? Ano má protože Četnická série je prostě klasika, která baví a která bude bavit dalších 100 200 atd. let. A opět se budou kritici zamýšlet: Je četnická série skutečně tak výborná? Stojí opravdu za takovou pozornost? To vše si můžou klást dále a my se budeme dále kochat špičkovými výkony Louis de Funese a Michela Galabru a budeme se dál smát i když to vidíme už po sté. I když nějaký díl je slabší nějáký lepši (až na mimozenšťané) tak je pro mně celá série naprostý kult. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Slávny kabriolet z filmu sa v roku 2021 predal za takmer 30 000 eur. Na tachometri mal vtedy 100 000 kilometrov. (Arsenal83)
  • Alphonse Gerber (Michel Galabru) se zmiňuje o městě svatý Maxim. Správně měl říci svatá Maxim - jedná se o chybu v překladu. (McFly2)
  • Na jachtě „Olnico“ patřící zlodějům je zavěšena panamská vlajka. (džanik)

Reklama

Reklama