Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Nejživější, energií nejnabytější a nejnebezpečnější Louis De Funès, jakého znám. Prvních, řekněme pět, zhlédnutí nám nezbývá, než se popadat za břicha,a poté, když už známe všechny geniální scénky nazpaměť, musíme stále více obdivovat skutečně smrtící výkon, jakého se tady menší, podsaditý, četníček s vysokým čelem dopustil. Jako by toho nebylo málo, je osazenstvo místní četnické stanice složeno naprosto nepřekonatelně, kdy Funèmu zdatně sekundují Michel Galabru a Jean Lefebvre, kteří všichni dohromady umí zatočit se všemi neplechy páchajícími neřády, nudisty a ostatními zločinci tak, jak si zasluhují. Snad jen ta představa "plážového" života francouzské nové mládeže časem trochu vyčpěla. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdykoli se řekne Louis de Funés je vždy zaručena skvělá zábava. A četník ze St. Tropez jen toto pravidlo potvrzuje. A pokud ho dabuje pan Filipovský je to teprve to pravé. Přijde mi jako velká škoda, že zemřel dříve než nadaboval všechny filmy L. de Funése. Třeba taková Zelňačka už má dabing jiného pána, bohužel si nepamatuju jak se jmenuje) a prostě to ení ono. I když je to jinak skvělý film. Ovšem četník a všechny jeho díly jsou plné žertu a pobavení snad pro všechny a první díl je rozhodně nejlepší. Kdyby šlo, objevilo by se tu i 7 hvězdiček :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1964 natočil francúzsky režisér Jean Girault snímok "Žandár zo Saint Tropez". Položil tak základ komediálnej filmovej ságy o malom policajnom zbore z malebného prímorského juhofrancúzskeho mestečka. Spolu so svojim kamarátom, hercom Louisom de Funésom, ktorého obsadil do hlavnej úlohy, vytvorili kultovú postavičku cholerického strážmajstra Cruchota. V priebehu nasledujúcich rokov natočili ďalších päť divácky úspešných pokračovaní tejto žandárskej série. Bol napísaný scenár i ku siedmemu dielu, ale bohužiaľ jak režisér Jean Girault, tak i Louis De Funes skonali skôr ako došlo ku jeho realizácii. *** ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V 37. minutě filmu Nicole Cruchot (Geneviève Grad) a její přátelé jedou za vozem Citroën 2CV. V prvních záběrech končí SPZ auta číslem 06, ale když auto zastaví, vidíme dvojčíslí 83. (frolish01)
  • Písničku z filmu "Douliou Douliou Saint-Tropez" skutečně zpívá Geneviève Grad, představitelka Nicole Cruchot. Ve stejném roce ji přezpívala québecká zpěvačka Jenny Rock a v roce 2011 ji přepracoval francouzsko-švýcarský DJ Quentin Mosimann. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama