Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (515)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

První díl rovná se díl nejlepší, nejvtipnější a nejoriginálnější. Právě tahle role udělala z Luise de Funése nesmrtelného. On a jeho podání Cruchota je jedinečné, to jak dokáže podlézat svému nadřízenému a zároveň peskovat a terorizovat ostatní s nižší šarží je nenapodobitelné, takhle by to asi nikdo jiný nezvládl. Určitě k tomu přispěl i dokonalý dabing Františka Filipovského, který naprosto sedí. No a ten policistický zátah na nudisty je nazapomenutelný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nesdílím Vaše názory s tím, že tento díl byl nejlepší. Docela mě i překvapuje, že je celkem, alespoň v mém okolí, zapomenutý a někteří lidé ho ani neznají! Já osobně jsem si musel koupit DVD, abych ho konečně viděl. Dle mého názoru děj filmu postrádá nějakou větší "akčnost", která by diváka "zvednula" ze sedačky. Jistě, můžete tvrdit a namítat, že je to přece komedie pro odlehčení, jenomže si uvědomte, že i filmy určené k zasmání, musí mít "energii". ()

boshke 

všechny recenze uživatele

... aneb další díl z očividně nekonečného seriálu "Filmy, na které nostalgicky vzpomínáte a v dětství/kdysi dávno vám připadaly super, ale když se na ně podíváte po x letech, divíte se, co se vám na nich mohlo tak strašně líbit, protože je to v podstatě nuda". Dobrých deset let, ne-li více, jsem Četníka neviděl. A doopravdy jsem žasnul a byl zklamán, že to vůbec není tak vtipné... "Humorné" záměny postav, grimasy, pitvoření. Jo, dám asi šanci i dalším Četníkům, ale pochybuji, že by mne některý z dalších dílů měl (příjemně) překvapit, vzhledem k tomu, že kvalita jde téměř vždy dolů... 50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Funèsov humor nie je môj obľúbený, no film mal veľa scénok, ktoré akoby vypadli z mnohých momentov, ktoré sa nám dejú v živote a boli skvelo zábavne spracované. Aj keď neboli príliš výrazné a celkovo film ako taký nie je veľmi výrazný, tak Geneviève Grad mi spríjemnila celý film, lebo som na nej vedel nechať oči a k tomu Saint Tropez, čo je paráda. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Četnická stanice Saint-Tropez se v šedesátých letech stala turisty nejvíce fotografovaným objektem v tomto letovisku. Za popularitu vděčí jednoznačně slavné filmové sérii. (WolfR)
  • Šesť dobrodružstiev žandárskej brigády Saint-Tropez videlo vo francúzskych kinách viac ako 35 miliónov divákov. Prvá časť prilákala do kín takmer 8 miliónov návštevníkov. (Arsenal83)
  • Písničku z filmu "Douliou Douliou Saint-Tropez" skutečně zpívá Geneviève Grad, představitelka Nicole Cruchot. Ve stejném roce ji přezpívala québecká zpěvačka Jenny Rock a v roce 2011 ji přepracoval francouzsko-švýcarský DJ Quentin Mosimann. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama