Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody a znásilnění kultovní postavy četníka v podání Funese. Tentokrát se nehodlá vyrovnat s penzí, i přes svůj pohádkový majetek (čert ví, kde to nakrad). Podle mě by bylo nejlepší, kdyby zůstalo u prvního dílu a šmitec. Tady už nejde o nic víc, než nastrkávání populární postavy do různých prostředí. Ech, nesnášim hipíky. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s původní četnickou partou...a bohužel si s odstupem  musím přiznat,  že je  určitě nejslabší z této základní četnické čtyřky a už mě zdaleka tolik nebaví jako dříve, zatímco úvodní Četník v Saint Tropez  nebo předcházející ženicí díl se mi zdají pořád skvělé,   Dokonce bych řekl, že je  Výslužba  místy ještě horší než závěrečné Četnice. Tohle je dosti rozlítaná epizoda, která od Cruchotovy domací znuděnosti, bloudění po Saint Tropez, přejde až k  deaktivaci bomby, ale některé situace se mi zdají jen jako táhlá vyplň. Kdybych ale Výslužbu po letech poslal nemilosrdně (ale vlastně možná i  zaslouženě)  do průměrného hodnocení, zanevřel bych tím na všechna svoje nadšená zhlédnutí na DVD před pár lety, na Červenou Karkulku podle Paula Préboista, hipísackou vsuvku, Fuggasovo ikonické naříkání, že chce zpátky do ústavu, Gerberovo dojímání nad vzpomínkami  a hlavně závěrečný geniální výslech nezdárných chlapečků, Gerberovo marné překonání okna a deaktivaci   bomby pomocí kleštiček na šneky: Duo Funés-Galabru je sice nezklamatelné, ale v tomto dílo bohužel mistři  nemají tolik co hrát. Tak si to v závěru plně vynahrádí a rozjedou to, až se z nich (doslova) zapotí. Raz, dva, tři  ()

Reklama

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší díl četníků vůbec. Začátek na vile je super, ale potom začne šílená jízda nelogických činností, spousty NAPROSTO ZBYTEČNÝCH scén a navíc tentokrát PROTIVNÁ jeptiška. Autorům už pravděpodobně docházel dech, ale tlak úspěchu a chuť po penězích nechala vzniknout toto a ještě další díly. Demontáž "atomové" bomby způsobí opětovné nasazení do funkce?? Mnoho nelogičností, trapných dialogů, opakujících se vtipů a "crazy" situace jako okopírované z Bažantů a podobných francouzských komedií. "Ajm sorry, sér." Za dva. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Napriek negatívnym recenziám mal film celkovo 4,8 milióna návštevníkov v kinách, čo je menej ako u predošlých častí, ale stále veľmi obstojný výsledok. (Arsenal83)
  • Louis de Funès v každom zo svojich filmov neustále navrhoval a vymýšľal množstvo gagov. Scénu, kde Cruchot a Gerber (Michel Galabru) zneškodnili bombu na konci filmu, si vymyslel úplne sám. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy Cruchot (Louis de Funès) chrstne barvu na auto, je pak krátce přenesen pohled na jeho manželku, za níž je vidět uměle vytvořená kulisa pozadí, která je také (náhodně) zasažena červenou barvou. Možná proto byl onen záběr zobrazen jen krátce. (Lucina84)

Reklama

Reklama