Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Ponechme stranou jistou dějovou nevyváženost, jednotlivé situace jsou spojovány někdy dost násilně, ale hodnotím pěti hvězdičkami už proto, že si dobře vzpomínám, jak jsem se v pubertě chechtal při závěrečné honbě a zneškodnění atomové hlavice, pozadu nezůstává ani divoká jízda s jeptiškami a ovšem scéna s hippies, trošku slabší se mi s odstupem času jeví groteska se zabezpečovacím systémem. Mám-li však porovnat v rámci všech šesti dílů, je tohle spolu s prvním dílem ten nejlepší. ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl z celé série. Jediný, u kterého mi nevadilo, že jsem ho propásla. Už jen ten začátek s novými četníky, supermoderním domem či nudícím se Ludovikem je podivný. A honění staré četnické party po zvlčelém Fugasovi taktéž. Z tohoto filmu, jakkoli se někomu může zdát humorný, na mě vždy šel takový smutek. Korunu navrch tomu přidaly scény s nadrogovanou mládeži či rozmazlenými dětmi v klášteře. Ne, tady se to moc nepovedlo. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu som mal už pocit, že sa začína prvý krát v s celkom vydarenej sérii variť z vody. Tvorcovia nie sú schopní napísať poriadnu zápletku, v podstate sa jej dočkáme až v záverečnej tretine a nie je to aj tak žiadna sláva. Situáciu zachraňuje zopár vydarených gagov, ale stále sa skôr jedná o sled scénok, ktoré toho spoločného príliš nemajú. Hipisácka vsuvka nevedie nikam, chce byť iba vtipná prevlekmi žandárov. Čiže niečo podobné, ako v New Yorku. Funesove naťahované grimasy a opakované fóriky mi už pomaly začínali liezť na nervy. S odretými ušami za tri hviezdy a ani neviem, či sa mi ich chce dávať, keď nie je súčasťou deja ani Cruchotova dcéra. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Další, tentokrát poměrně nostalgický, díl nezapomenutelné serie. Začátek a hlášky jako "I´m sorry" "I´m taky sorry" nebo "Radši se vrátim do blázince" a scénky s hipíky či v Cruchotově sídle mě opravdu dostaly. Naopak závěr, jak už bývá zvykem, vyústil v trapné zneškodnění nebezpečného zločinu aneb konec vylomenin rozmazlených fracků z kláštera. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Jean Lefebvre (Fougasse) hrál v tomto díle četníka naposledy. V dalších dílech série se už neobjevil, protože většina jeho komických scén byla nakonec z filmu vystřihána. (Enšpígl)
  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) přelézá zeď kasáren a padá do sudu, nemá žádnou pokrývku hlavy. Když ale ze sudu vyleze, má na hlavě čepici s bambulí, a poté, co spadne do sudu ještě jednou, vyleze z něj s policejní čepicí. (SallyZen)

Reklama

Reklama