Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Svéhlaví nadřízení se postarají o to, aby byl nejlepší francouzský četnický sbor kvůli věku vyřazen z aktivní služby? Ve výslužbě však vydrží pouhých šest měsíců, po kterých podniknou další dobrodružství buď s novými četníky, s rozmazlenci v klášteře, s hippíky nebo s manželkami, klasické vtípky a zasloužené 4* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle díl mi celkově přijde takový vyčpělý. Už jen na začátku, jak sledujeme pár scén z minulých filmů. Nevzbuzuje to nostalgii, ale spíše soucit nad tím, že do toho všichni šli a že se snažili, aby to mělo hlavu a patu a aby to bavilo. Sem tam to sranda je, sem tam není. Hodně průměrný díl. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Ponechme stranou jistou dějovou nevyváženost, jednotlivé situace jsou spojovány někdy dost násilně, ale hodnotím pěti hvězdičkami už proto, že si dobře vzpomínám, jak jsem se v pubertě chechtal při závěrečné honbě a zneškodnění atomové hlavice, pozadu nezůstává ani divoká jízda s jeptiškami a ovšem scéna s hippies, trošku slabší se mi s odstupem času jeví groteska se zabezpečovacím systémem. Mám-li však porovnat v rámci všech šesti dílů, je tohle spolu s prvním dílem ten nejlepší. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený Četník. Úvodní pasáže s farářem nemají chybu, stejně jako lovení pytláka, kdy se Cruchot zakamufluje kapradím. Celé to pokračuje únosem Fugase, kdy jim nudisti unesou auto a naši Četníci se dostávají do drogového doupěte. Se jmény John, Paul, George a Ringo bezvadně zapadnou:) Konec se nese ve zneškodňování rakety. "No ne, to je ale BOMBA!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý známy žandár ( z roku 1963) čo velí malému policajnému zboru v juhofrancúzkom prímorskom mestečku Saint Tropez, strážmajster Ludovic Cruchot bol už v New Yorku (1965). V roku 1968 sa oženil. No a na počiatku sedemsediatych rokov dvadsiateho storočia sa ocitol i so svojimi kolegami vo výslužbe. Avšak táto partička ostrieľaných policajtov sa nemieni len tak ľahko vzdať aktívnej služby. Srdcom i duchom sú to stále akcieschopní príslušníci poriadkových síl. O tom je štvrté pokračovanie francúzskej žandárskej komediálnej ságy. Som toho názoru, že je to asi najslabší diel z celej tejto kultovej série. ** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Napriek negatívnym recenziám mal film celkovo 4,8 milióna návštevníkov v kinách, čo je menej ako u predošlých častí, ale stále veľmi obstojný výsledok. (Arsenal83)
  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) koukají dalekohledem na pláž a vidí tam své manželky s cizími muži. Přestože jsou z toho oba rozrušeni, myslí si, že jsou to jen halucinace (nakonec nebyly). Stejný případ se stal Cruchotovi ve filmu Četník v New Yorku (1965), kde několikrát zahlédl svou dceru Nicole (Geneviève Grad) a výsledkem také nakonec byla úvaha, že jsou to jen pouhé představy... přestože také nebyly. (SONY_)

Reklama

Reklama