Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se s tím zabít čas. Tenhle humor hodně zestárnul. To co mně přišlo směšné až roztomilé sleduji dnes s "busterkeaten" ksichtem. Nic zde mě nerozesmálo, ale to je u mě napjosto nojmájní, Údo. Louis de Funes a parta neschopných četníků kolem něj je naivní a jak je možný, že se při své debilitě dostali až na četnickou stanici? Díval jsem se na to znova po velmi dlouhé době a opakované reprizování této sérii jen škodí. 50% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Na četnickou stanici přišla pohroma. Četnický oddíl se musí omladit a tak všichni bez vyjímky musí na zasloužený odpočinek. Jenomže nuda je silnější a tak se všichni potají převléknou do uniforem a… A bohužel, už to nějak není ono. Louis de Funès sice řádí jako obvykle, ale slabý scénář prostě nezachrání. Jedná se i o poslední příběh, kde vystupuje Fougasse v podání Jeana Lefebvra. Scenáristické nápady pro postavu cholerického strážmistra Cruchota sice obsaženy jsou, jako např. obrana svého domu, ale co se týče humoru, krapet to skřípe. S rozvahou a skromností však snímek pobavit dokáže, jen ne tolik, jak by mohlo být očekáváno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle díl mi celkově přijde takový vyčpělý. Už jen na začátku, jak sledujeme pár scén z minulých filmů. Nevzbuzuje to nostalgii, ale spíše soucit nad tím, že do toho všichni šli a že se snažili, aby to mělo hlavu a patu a aby to bavilo. Sem tam to sranda je, sem tam není. Hodně průměrný díl. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší díl četníků vůbec. Začátek na vile je super, ale potom začne šílená jízda nelogických činností, spousty NAPROSTO ZBYTEČNÝCH scén a navíc tentokrát PROTIVNÁ jeptiška. Autorům už pravděpodobně docházel dech, ale tlak úspěchu a chuť po penězích nechala vzniknout toto a ještě další díly. Demontáž "atomové" bomby způsobí opětovné nasazení do funkce?? Mnoho nelogičností, trapných dialogů, opakujících se vtipů a "crazy" situace jako okopírované z Bažantů a podobných francouzských komedií. "Ajm sorry, sér." Za dva. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Cruchot (Louis de Funès) chrstne barvu na auto, je pak krátce přenesen pohled na jeho manželku, za níž je vidět uměle vytvořená kulisa pozadí, která je také (náhodně) zasažena červenou barvou. Možná proto byl onen záběr zobrazen jen krátce. (Lucina84)

Reklama

Reklama