Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Svéhlaví nadřízení se postarají o to, aby byl nejlepší francouzský četnický sbor kvůli věku vyřazen z aktivní služby? Ve výslužbě však vydrží pouhých šest měsíců, po kterých podniknou další dobrodružství buď s novými četníky, s rozmazlenci v klášteře, s hippíky nebo s manželkami, klasické vtípky a zasloužené 4* ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejslabší díl z "Četnické série". Některé scénky povedené, ale na můj vkus až moc ujetých a trapných situací. V jiných dílech to je ještě v normě, ale tady je toho (hlavně ke konci) už přespříliš. Úvod na zámečku a Fugasova "ztráta paměti" jsou velmi dobré části, ale závěrečná sekvence s raketou je to nejhorší, co lze v této sextalogii vidět. 60% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Na četnickou stanici přišla pohroma. Četnický oddíl se musí omladit a tak všichni bez vyjímky musí na zasloužený odpočinek. Jenomže nuda je silnější a tak se všichni potají převléknou do uniforem a… A bohužel, už to nějak není ono. Louis de Funès sice řádí jako obvykle, ale slabý scénář prostě nezachrání. Jedná se i o poslední příběh, kde vystupuje Fougasse v podání Jeana Lefebvra. Scenáristické nápady pro postavu cholerického strážmistra Cruchota sice obsaženy jsou, jako např. obrana svého domu, ale co se týče humoru, krapet to skřípe. S rozvahou a skromností však snímek pobavit dokáže, jen ne tolik, jak by mohlo být očekáváno. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Filmy o četnících mám moc ráda a i když se mi minule a předminule zdálo, ža úroveň kvality trochu klesá, tak Četník ve výslužbě to alespoň u mě zase vyvrátil, protože tenhle díl se mi líbil více, zdál se mi vtipnější a ani mi nijak nevadilo, že se jedná o film s pořadovým číslem 4. K výkonu Luise de Funése a dabingu se ani vyjadřovat nebudu, opět skvělé, bez debat. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)
  • Napriek negatívnym recenziám mal film celkovo 4,8 milióna návštevníkov v kinách, čo je menej ako u predošlých častí, ale stále veľmi obstojný výsledok. (Arsenal83)

Reklama

Reklama