Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Véronique 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl z celé série. Jediný, u kterého mi nevadilo, že jsem ho propásla. Už jen ten začátek s novými četníky, supermoderním domem či nudícím se Ludovikem je podivný. A honění staré četnické party po zvlčelém Fugasovi taktéž. Z tohoto filmu, jakkoli se někomu může zdát humorný, na mě vždy šel takový smutek. Korunu navrch tomu přidaly scény s nadrogovanou mládeži či rozmazlenými dětmi v klášteře. Ne, tady se to moc nepovedlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice příběh trochu stagnuje mezi jeho předchůdci nebo resp. až do doby, kdy se objeví v klášteře...do té doby je to výborné,ale pohled na ty nevychované a nucené děti mi přišel až příliš fantaskní a zabíhal až do krajností. Také je to poslední díl s opravdu původní partou, ze které nakonec zůstane jen Cruchot a Gerber. Stále je to velice slušný četník a rozhodně ne nejhorší a vtipné je to stále dosti. Scéna s hipísáky to potvrzuje sama za sebe. --- Já jsem Barbara a přijela sem z Rotterdamu - Já jsem Ludva ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený Četník. Úvodní pasáže s farářem nemají chybu, stejně jako lovení pytláka, kdy se Cruchot zakamufluje kapradím. Celé to pokračuje únosem Fugase, kdy jim nudisti unesou auto a naši Četníci se dostávají do drogového doupěte. Se jmény John, Paul, George a Ringo bezvadně zapadnou:) Konec se nese ve zneškodňování rakety. "No ne, to je ale BOMBA!" ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Po většinu času doposud nejslabší film četnické série spadl místy až do trochu primitivního crazy humoru. Často násilně spojováné scénky má obohatit jakýsi pokus o nostalgii (směrem k legendárním momentům z předchozích dílů), který je pak vedle afektovaného dojímání se šéfa u vzpomínek završen polotrapnou epizdkou s fingovanou ztrátou paměti (ne)slavného Fougasse. Dobová reflexe hippies šla poněkud mimo mne, ale aspoň jsem pochopil, kde vzal Georges Lautner jednu inspiraci do Quelques messieurs trop tranquilles se dvěma stejnými herci. Třetí hvězdička se z mé strany vynořila díky luxusní závěrečné půlhodině, v rámci níž došlo na tematicky zřejmě nejzajímavější moment celé série: uprchlá mládež zahrávající se s atomovou bombou. Boj četnické party proti mladistvým delikventům je napínavý i nesmírně zábavný (Gerberova modlitba na okně mezi mřížemi), u klíčové scény zneškodnění bomby v raketě za doprovodu nebezpečného tikotu jsem napětím ani nedutal, ale zároveň jsem pak záhy u toho díky Funèsovi a Galabruovi vybuchl smíchy. 60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšie z podarených filmov o žandároch, ktorí sú tentoraz poslaní do dôchodku. Avšak vo svojich starých uniformách obrátia celé Saint Tropez hore nohami. Staré známe gagy a skvelý Louis de Funés aj keď už o niečo menej zábavné ako v predchádzajúcich dieloch, už je pomalinky vidieť, že téma žandárov sa pomaly vyčerpáva, v tomto diele už sa objavujú niektoré veci, ktoré boli typické pre posledné dva diely, ktoré sa s prvými žandármi nemôžu rovnať... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) přelézá zeď kasáren a padá do sudu, nemá žádnou pokrývku hlavy. Když ale ze sudu vyleze, má na hlavě čepici s bambulí, a poté, co spadne do sudu ještě jednou, vyleze z něj s policejní čepicí. (SallyZen)
  • Filmovanie prebiehalo v Saint Tropez a na Francúzskej riviére v okolí Cap Taillat. (dyfur)

Reklama

Reklama