Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý známy žandár ( z roku 1963) čo velí malému policajnému zboru v juhofrancúzkom prímorskom mestečku Saint Tropez, strážmajster Ludovic Cruchot bol už v New Yorku (1965). V roku 1968 sa oženil. No a na počiatku sedemsediatych rokov dvadsiateho storočia sa ocitol i so svojimi kolegami vo výslužbe. Avšak táto partička ostrieľaných policajtov sa nemieni len tak ľahko vzdať aktívnej služby. Srdcom i duchom sú to stále akcieschopní príslušníci poriadkových síl. O tom je štvrté pokračovanie francúzskej žandárskej komediálnej ságy. Som toho názoru, že je to asi najslabší diel z celej tejto kultovej série. ** ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Filmy o četnících mám moc ráda a i když se mi minule a předminule zdálo, ža úroveň kvality trochu klesá, tak Četník ve výslužbě to alespoň u mě zase vyvrátil, protože tenhle díl se mi líbil více, zdál se mi vtipnější a ani mi nijak nevadilo, že se jedná o film s pořadovým číslem 4. K výkonu Luise de Funése a dabingu se ani vyjadřovat nebudu, opět skvělé, bez debat. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu na mě působí značně pošetile při představě, že četník ve výslužbě (Cruchot a všichni jeho kolegové odešli do důchodu) si může dovolit bydlet v luxusní vile s vybavením, za které by se nestyděl ani Fantomas. Cruchot rybaří, jezdí na koni, ze kterého mu pomáhá vysokozdvižný vozík a obskakují jej najatí sluhové. Je to sice úplná kravina, ale kravina co baví. Ovšem poté, co Crusot s ostatními kolegy jdou pomoci z blázince Fugasovi, který ztratil pamět, se z ničehonic vytratí vše, co bylo na celé četnické sérii tak skvělé. Rázem se z toho stává vzpomínkový film na předchozí tři snímky, kdy se jen připomíná to, co už četníci zažili. Pro mě je tohle oproti předchozím třem filmům značně slabší díl. Zajímavou scénou, je až ta závěrečná se splašenou atomovkou na pláži, která svojí bizarností připomíná filmy s Fantomasem či crazy Batmana z roku 1966. [20746. hodnocení, 230. komentář, 67%] ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Za túto štvrtú časť ságy dostal Louis de Funès (Cruchot) honorár dva milióny frankov, čo predstavuje veľký nárast v porovnaní s jeho počiatočným honorárom za prvý film, ktorý bol 90 000 frankov. (Arsenal83)
  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že komik Louis de Funés (Cruchot) už měl hvězdné manýry a díl od dílu na sebe strhával stále větší pozornost. (Lynette)

Reklama

Reklama