Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Oproti starším dílům značný odklon. Nejen v kvalitě, ale i zápletce, která je tentokrát regulérně vystavěna na sci-fi prvcích, když Saint Tropez navštíví mimozemšťané. Chybí Claude Gensac, jako manželka hlavního hrdiny, dvou změn doznala i četnická posádka. Je tady stále několik výborných gagů a humorných situací, ale už film prostě působí vyloženě, jako násilně natočené pokračování, které vzniklo pouze s vidinou dalších vydělaných Franků z pokladen kin. Navíc se mi tady poprvé nelíbí ani hudba. I tak celkem příjemná oddychovka, která už však tak nějak předznamenala ty slabší kousky ze závěru kariéry velkého Louise (Zelňačka, Lakomec, Četník a četnice). ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Návštěva z vesmíru vykolejí i takového četníka jako je Cruchot. Ten se rozhodne všemu přijít na kloub. Ihned se rozjede komedie plná omylů a přehmatů. Mimozemšťané se zřejmě dozvěděli o věhlasu četníků a proto přiletěli do malebného Saint Tropez. Kdo by nechtěl vidět strážmistra Cruchota v akci. Škoda, už to není taková legrace jako první díl, ale pořád je super. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taktéž se připojuji k těm, kteří nostalgicky vzpomínají na dětství strávené sledováním četnické ságy. Tento díl se mi rovněž kdysi hodně líbil (taky možná kvůli UFO), ale teď po letech musím uznat, že humorné pasáže už nemají takový šmrnc, jak tomu bylo u předchozích dílů. Navíc odešlo několik postav a ti jenž je nahradili, už nebyli tak dobří. Samozřejmě i zde se najde několik nezapomenutelných pasáží (viz převlek či šroubovák), ale nemůžu dát prostě lepší hodnocení, než průměr. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve som mal najradsej zo vsetkych serii Zandarov prave tuto cast, pretoze ako jedina zo serie mala v sebe zaner sci-fi, co u mna postupilo na 1. miesto. Dnes, teda po viac nez 20-tich rokoch, sa na to s usmevom a s nostalgiou pozeram a uplne chapem aj tie najnizsie hodnotenia, ale ja nemozem ist na menej, ako 4*. Nadalej ma najviac pobavil Louis De Funes a hlas Frantiska Filipovskeho a ziadny iny dabing ho nedokaze lepsie nahradit... 27.08.2010 _______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Maurice Risch - (Beaupied - Poupě) +++ Jean-Pierre Rambal - (Taupin) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Henri Génès - (Majitel hospůdky) +++ Hudba: Raymond Lefévre +++ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je toto snáď najlepší diel celej série, i keď má veľkých konkurentov. Neuveriteľné množstvo skvelých hlášok a vtipov a brilantný dabing. Tento film som videl snáď už 15x a budem ho asi ešte raz toľko vidieť. Mal som ho rád hlavne v deväťdesiatych rokoch, kedy som ešte nemal ani počítač a upršané dni som trávil pred televízorom. Opäť tu prichádza neochvejný policajný dôstojník Cruchot a je pripravený k boju s mimozemšťanmi. Možno je to najextravagantnejší diel celej série, ale práve tento nápad dodal filmu zaujímavosť a množstvo zábavných momentov. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)
  • Mimozemšťané jsou zde charakterizováni jako roboti s kovovou kostrou, lidsky vypadajícím obalem a schopností měnit podobu a hlas. O pět let později se objevil podobný typ robota (T-800) ve filmu Terminátor (1984). (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama