Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento titul je v poradí piatym voľným pokračovaním komediálnej filmovej ságy o malej policajnej posádke zo slnečného juhofrancúzskeho prímorského mesta Saint Tropez. Tento krát sa cholerický strážmajster Cruchot a jeho podarení podriadení musia vysporiadať s inváziou mimozemšťanov. Je to ich najdivokejšie dobrodružstvo. Ja osobne mám túto časť najradšej z celej série. Páči sa mi ten naivný sci-fi námet. Je to zábavné. "Le Gendarme et les extra-terrestres" *** ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nemá ďaleko od príšernosti. To mimozemské ozvláštnenie je zlým snom rovnako ako nedostatok chrbtovej kosti tvorcov skoncovať so sériou v pravý čas. Hlášky sú o ničom, humor nebaví a najmä - pre senilných dedkov sa takto strápňovať je pre mňa nemilým zistením. Na tých 92 minút je to dokonca i moc pridlhé a to ignorujem pritom prítomnosť reklám. 2 asi zato, že žiadna postava nie je moc sympatická, ani nemá vyložene len maslo na hlave. ()

Reklama

d-corso 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější díl série. Příběh samotný je sice neuvěřitelná stupidita, ale množství výborných gagů, de Funésův exaltovaný herecký projev a absurdní, místy až dadaistický humor ("Co se děje Cruchote?"-"Právě jsme přijeli."-"To vidím a předtím?"-"To jsme zase odjeli.") dělají z této prvoplánovité taškařice taškařici velmi povedenou. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Copak mi to provedli s mými oblíbenými Četníky?! Co se to stalo?! Stará parta se nám téměř rozpadla a její noví členové jsou velmi nevýrazní a původní borce nemohou nahradit. Ono vlastně celé kouzlo Četníků je nenávratně v tahu. A vrchol vší stupidity byl vůbec nápad s těmi mimozemšťany. Prostě ubohost! Vůbec nechápu, jak tuhle břečku mohl natočit člověk, který nám dal geniálního Četníka ze Saint Tropez a jeho výborné tři pokračovaní. Minulým dílem měla tato série skončit. Tohle už je ubohost. Bohudík za Louis de Funeho, který zmírňuje tu hodinu a půl utrpení, i když minimálně, 1 hvězda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Když Chruchot (Louis de Funès) přenáší sklenici s olejem, záběr od záběru se liší výška hladiny oleje a také jeho barva. (frolish01)
  • V roku 1979 bol film najziskovejším vo Francúzsku, čo sa týka zárobkov v kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno