Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve som mal najradsej zo vsetkych serii Zandarov prave tuto cast, pretoze ako jedina zo serie mala v sebe zaner sci-fi, co u mna postupilo na 1. miesto. Dnes, teda po viac nez 20-tich rokoch, sa na to s usmevom a s nostalgiou pozeram a uplne chapem aj tie najnizsie hodnotenia, ale ja nemozem ist na menej, ako 4*. Nadalej ma najviac pobavil Louis De Funes a hlas Frantiska Filipovskeho a ziadny iny dabing ho nedokaze lepsie nahradit... 27.08.2010 _______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Maurice Risch - (Beaupied - Poupě) +++ Jean-Pierre Rambal - (Taupin) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Henri Génès - (Majitel hospůdky) +++ Hudba: Raymond Lefévre +++ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento díl z pestré palety humorných eskapád Četníků ze Saint-Tropez pro mě vždy bude patřit mezi ten nejvýraznější a asi i nejoriginálnější. Francouzští strážci zákona vs. Aliens From Outer Space:) Strážníci mají nyní co dělat s nemilými hosty z jiné galaxie. Urychleně musí vymyslet "Plán 9", jak nad návštěvníky z kosmu vyzrát, protože oni vládnou výbornými a nebezpečnými adaptačními vlastnostmi. Kromě množství legendárních scének (opět nesmí chybět temperamentní "Sestra řidička":) a hlášek má snímek rovněž famózní hudbu. Samotná melodie při přistání létajícího talíře, či kdykoliv přichází hrozba či jeden z "nich" je pro mě naprosto dokonalá a myslím, že by se právem mohla klidně zařadit na špičku "Best Sci-fi Movie Themes." "Šéfe, už tu jsou! Už ho mám! Ten tam dole, to jsem já, to jsem já!", "Váš pan manžel není Váš pan mažel, je to bytost z jiné galaxie, která nosí jeho tvář.", "Máte sklenici?" - "Sklenici?" - "Sklenici." - "Sklenici..."- "Sklenici na..." - "Aha, sklenici." :D ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 8 let, patřili "Četníci a mimozemšťané" k mým nejoblíbenějším komediím, ufouni mě příjemně děsili a komisař Cruchot se svou squadrou inteligentů v uniformách mi notně lechtali bránici situačním humorem. Z tohohle druhu srandy jsem naneštěstí nebo naštěstí časem vyrostla, ne až tak dávná repríza mi na tvář připlácla nostalgický úsměv, ale na škytavku ze smíchu ani k úniku moči nedošlo. Přihlédnu-li tedy k oběma dojmům - k perfektnímu dětskému i průměrnému dospěláckému-, vylezou z toho velmi solidní 3 hvězdičky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mně na tom to bezbřehé naivní podání, ale současně to bylo velmi hravé. Není nutné pokaždé brát příchod mimozemské civilizace vážně a s Louisem de Funésem už teprve ne. Scénáři pochopitelně chyběla propracovanost a se scifi motivem je nakládano až příliš volně, ale řemeslně je film natočen velmi dobře. Komediální stránka plná milých trapasů, omylů a nedorozumění se záměnou mimozemštanů je asi nejsilnější stránkou filmu a film na na tom dost staví. Gagů je dost, i když se často opakují jako ve smyčce, ale kvalitní herecké obsazení to jistí. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Copak mi to provedli s mými oblíbenými Četníky?! Co se to stalo?! Stará parta se nám téměř rozpadla a její noví členové jsou velmi nevýrazní a původní borce nemohou nahradit. Ono vlastně celé kouzlo Četníků je nenávratně v tahu. A vrchol vší stupidity byl vůbec nápad s těmi mimozemšťany. Prostě ubohost! Vůbec nechápu, jak tuhle břečku mohl natočit člověk, který nám dal geniálního Četníka ze Saint Tropez a jeho výborné tři pokračovaní. Minulým dílem měla tato série skončit. Tohle už je ubohost. Bohudík za Louis de Funeho, který zmírňuje tu hodinu a půl utrpení, i když minimálně, 1 hvězda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Četnické auto je Citroën Méhari z roku 1978, auto Joséfy (Maria Mauban) je Oldsmobile Delta 88 z roku 1970 a auto matky představené je Citroën 2CV 6 z roku 1970. Požární auto je Berliet 770 KB a auto Monsiňora je Mercedes-Benz 230.6 Lang [W114] z roku 1974. (frolish01)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno