Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Celý tenhle díl je naprosto šílený, ale já ho mám rád. Jsou v něm zase legendární scény a hlášky. Příběh trochu skřípe a občas se objeví nějaká trapnost, ale vždyť je to jen komedie. P.S. V prvních čtyřech dílech byli Chruchotovi a Gerberovi podřízení takové plnohodnotné postavy (např. Fougasse), v posledních dvou dílech je toto pozměněné mužstvo jen nudným křovím, Funés a Galabru to celé táhnou sami. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve som mal najradsej zo vsetkych serii Zandarov prave tuto cast, pretoze ako jedina zo serie mala v sebe zaner sci-fi, co u mna postupilo na 1. miesto. Dnes, teda po viac nez 20-tich rokoch, sa na to s usmevom a s nostalgiou pozeram a uplne chapem aj tie najnizsie hodnotenia, ale ja nemozem ist na menej, ako 4*. Nadalej ma najviac pobavil Louis De Funes a hlas Frantiska Filipovskeho a ziadny iny dabing ho nedokaze lepsie nahradit... 27.08.2010 _______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Maurice Risch - (Beaupied - Poupě) +++ Jean-Pierre Rambal - (Taupin) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Henri Génès - (Majitel hospůdky) +++ Hudba: Raymond Lefévre +++ ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +nezapomenutelné scény s mimozemšťany, atmosféra, hudba, stále zábavné figurky -samozřejmě po technické stránce to dnes není žádné wow, ale to mi u četníků nevadí/// Snad jen díky pozdějšímu datu výroby se podařilo natočit tento snímek s příchutí sci-fi. Že jo, kde by četníci byly po trikové stránce někde před 15 lety, kdy vznikali první díly. Zajímavé, zábavné a nezapomenutelné a možná taky nejlepší./// Celkem 89%/// ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Celá tematika o mimozemšťanoch vyznieva smiešne, naivne a hlúpo, ale tie jednotlivé okamihy - kedy sa posádka švihnutých žandárov dostáva do nevyhnutného kontaktu so spomínanou civilizáciou - jednoducho nejde nemilovať. Louis de Funés opäť exceluje a snímka je nabitá perfektnými hláškami a scénami. Som spokojná. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V době když to kdysi vysílala Česká televize, to samozřejmě byla bomba. Oni stejně nejčastěji vysílali tenhle díl spolu s prvním. V pokročilejším čase musím bohužel tomuto dílu kvality snížit. První 4 díly mají lepší zápletky a taky herecké obsazení. Fugas v mimozemšťanech notně chybí a Michel Galabru zůstává také dosti v ústraní. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně, kde Cruchot (Louis de Funès) rozebírá motor auta, vyzdvihne nad kapotu čtyřválcový, vodou chlazený motor. Vůz Citroën Méhari má však ve skutečnosti dvouválcový, vzduchem chlazený motor. (frolish01)

Reklama

Reklama