Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl ze série četníků. Funes zde je oproti jiným jeho rolím tak trochu lidštější...ale i tak skvělý. Vtípky se hrnou jeden za druhym a film pobaví i po několikerém shlédnutím. Scénka, kde je Funes povýšen je naprosto fantastická a je vidět, že si ji vychutnává opravdu náramně a Gerber skládá báseň za básní. Až do doby, kdy zjistí, že se spletou a povýšení předají Gerberovi a Cruchotovi odeberou. Zdárný příklad francouzské komedie tehdejší doby. --- Co to bylo za divadlo? Vy jste nabytý statickou elektřinou... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Třetí díl Četnického dobrodružství svede dohromady Cruchota a vdovu Josefu Lefrancoisovou. Mezi oběma hned napoprvé přeskočí jiskra jako hrom, ale cesta k oltáři není tak jasná jak se zpočátku zdá. Kromě výborné scény s líbáním ruky obsahuje tento díl zřejmě nejlepší gag z celé série a tím je nezapomenutelný MINI’Cruchot, který kdyby v tu chvíli mohl, do země by se zahrabal.. :-) 85%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I na četníka jednou přijdou léta. A hrne se do ženění. Jenže když se četník zamiluje je to nuda. Navštěvuje svoji milou, při políbení její ruky dostává elektrické výboje a tak nějak hloupne a jihne. Tohle mně k Louis de Funesovi zrovna nepasovalo a ani v komediální sérii se nezrodil nijaký výrazný posun. Jen se vše zbrzdilo dílem, který je tak nějak navíc. Vtipů byla hrstka a nudy pořádná hrst. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když strážmistr Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje únosce Joséfy (Claude Gensac), narazí autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru ji však nemá. (dyfur)
  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)

Reklama

Reklama