Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

MM11 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od dost odfláknutého a tupého druhého dílu má "trojka" opět čím pobavit. Dobře vystavěný (když vezmeme v úvahu, že už je to třetí díl) děj pobaví rozhodně víc, než trapné snahy o humor tam, kde není. V tomto případě nejde ani tak o děj, ale o zpracovaný scénář, což třetí díl využil. Pravda: není to mistrovské dílo, ovšem na pobavení to i dnes dostačuje. Bohužel tvůrci se hnali do dalších pokračování a není divu, že přišel pokles formy. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oženit Crusota, tou dobou s 41letou milfkou Claude Gensac, bylo dobrým tahem. Ten vztah vdovec - vdova a potažmo nevlastní dcera - nevlastní matka se skutečně povedl. Pozvedl sérii tím, že na eskapády už tu není jen samotný Funes, nýbrž i jeho dceruška  a manželka. Kromě toho vedle dcery Geneviíve Grad je tu ještě víc na co koukat. Už to není jen o honbě na nudisty. Tentokrát se rozhodne Crusot povýšit a omylem počítače ve zkouškách uspěje. Rázem je on prvním štábním a svého bývalého nadřízeného si vychutnává se vší parádou. Když se ale u mola dozví pravdu, tak následuje snad nejlepší scéna celé série. Crusot v tu ránu má asi 80 cm. :D [23347. hodnocení, 222. komentář, 75%] ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

topi 

všechny recenze uživatele

"Já jsem Josefa." "Já jsem Ludovík." "Já jsem Josefa." " Já jsem Ludovík." " A já jsem Gerber!!" Pro mě je Četník se žení nejzdařilejším a nejlepším dílem z celé série! Každý díl má svoje, ale co se děje tady, to je záplava gagů a dokonalá zábava, ve které Funes dokazuje, že je králem francouzské komedie. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že jediný člověk na celé planetě na kterého Cruchot cholericky neřve, je jeho nadřízený rotmistr Gerber. Ve třetím díle se ukázalo, že jsou takoví lidé dva. Claude Gensac se s Lousem de Funèsem sešla už v Oskarovi a sedlo jim to tam tak parádně, že ji Jean Girault vepsal i sem. A znovu jako jeho manželku, tentokrát teprve budoucí. Vznikl tak zřejmě nejkompaktnější scénář celé série, který je ovšem zase tou největší slabinou celého filmu. Girault psát neumí, nerozumí pointě a je specialistou na neúnosné protahování vtipů v naději, že se divák přece jenom začne smát. S dvojicí Michel Galabru & Louis de Funès to stačí. Bez jednoho z nich v záběru už je to o dost horší. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) vychází na konci filmu z kostela, dozvídáme se, že byl povýšen na štábního rotmistra, ale v následujícím díle (Četník ve výslužbě, 1970) má opět hodnost strážmistra. (AdamSDH)
  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)
  • Herečka Claude Gensac, jež představovala od tohoto dílu četníkovu manželku, vytvořila postavu tak přesvědčivě, že ji v běžném životě mnozí považovali za jeho opravdovou ženu. (hippyman)

Reklama

Reklama