Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Véronique 

všechny recenze uživatele

Spolu s prvním dílem je tento četník nejlepším z celé série. Dvojice s Claude Gensac se opravdu vydařila, důkazem pak může být její častá frekvence v dalších francouzských komediích. Nikdy jsem nepochopila, proč se po boku Ludovíka v dalším díle o mimozemšťanech objevila ta nepříliš sympatická tmavovláska... Tento díl o vdavkách stárnucího pána se vymyká od těch ostatních už jen tím, že si více všímá soukromí četníkova. Na scéně se také poprvé objevuje milá jeptiška, naposledy se tu bohužel vidíme s Nicol, nejpěknější dívkou z celé gendermerie. V příběhu je vtip, drama i šťastný konec. Neopakovatelná je věta Gerberova "a proč ne?" , kdy mu Ludovík negativně odpoví na otázku, zda si večer (během svatební noci) spolu zahrají šachy:). "Četník se žení" pro mě v celé sérii znamená takový zlom, tady už to asi mělo vše skončit. S dalšímy díly to už totiž jde z kopce a mnohdy z nich ční jen nostalgie... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak konečne som mal pocit, že je všetko v Žandárskej sérii vyvážené. Je tu Cruchotova love story, vtipné gagy, boj o povýšenie a kriminálna zápletka (chýbala v New Yorku), bez ktorej sa predsa nemôže film o žandároch zaobísť. Povedal by som, že ekvivalent vtipnosti jednotlivých dielov je bláznivosť jazdy s mníškou, no a jazda na sájdke má tie správne grády. Funesova partnerka je vybraná luxusne a náramne im to spolu sluší. Môj najoblúbenejší diel série a mám pocit, že po opätovnom vzhliadnutí ďalších častí, ktoré som už dlho nevidel, sa na tom nič nezmení. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí četníkovo dobrodružství - a to rovnou to největší, zakončené svatbou. Nádherné oživení série, které sice nebylo ani zapotřebí, ale rozhodně to nebyl špatný nápad. Ba naopak, přímo brilantní! Nezapomenutelnou scénou je pro mě Cruchotova provokativní jízda autem, "dopadení" Josefy na četnické strážnici, Cruchot když se učil tančit a bezpochyby scéna, kde Cruchot s Gerberem dělají písemné a ústní zkoušky. Opět asi nemá smysl dále pozlacovat co zlaté je, proto už jen film doporučím ke koupi a shlédnutí každému, kdo jej ještě nezná. Plný počet bodů je už samozřejmostí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když strážmistr Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje únosce Joséfy (Claude Gensac), narazí autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru ji však nemá. (dyfur)
  • Když na konci filmu uprchlý trestanec unese Joséfu (Claude Gensac), stane se tak uprostřed noci. Ta se ovšem v průběhu honičky jedním střihem změní na slunečný den. (titto)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur)

Reklama

Reklama