Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

topi 

všechny recenze uživatele

"Já jsem Josefa." "Já jsem Ludovík." "Já jsem Josefa." " Já jsem Ludovík." " A já jsem Gerber!!" Pro mě je Četník se žení nejzdařilejším a nejlepším dílem z celé série! Každý díl má svoje, ale co se děje tady, to je záplava gagů a dokonalá zábava, ve které Funes dokazuje, že je králem francouzské komedie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl ze série četníků. Funes zde je oproti jiným jeho rolím tak trochu lidštější...ale i tak skvělý. Vtípky se hrnou jeden za druhym a film pobaví i po několikerém shlédnutím. Scénka, kde je Funes povýšen je naprosto fantastická a je vidět, že si ji vychutnává opravdu náramně a Gerber skládá báseň za básní. Až do doby, kdy zjistí, že se spletou a povýšení předají Gerberovi a Cruchotovi odeberou. Zdárný příklad francouzské komedie tehdejší doby. --- Co to bylo za divadlo? Vy jste nabytý statickou elektřinou... ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Cruchot je zpět a tentokrát těžce zamilován. Jeho vyvolenou je šarmantní paní plukovníková, která dovede svého ctitele nabít nejen touhou (a statickou elektřinou), ale i ambicemi na povýšení. Ani po zásahu šípem amorovým však Cruchot nepřestává být svědomitým strážcem zákona a neúnavným protivníkem všem individuím s nekalými úmysly. „Tady Cherubín, tady Cherubín, volám Kuřátko!“ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z doterajších dielov to je najlepší a najzábavnejší film, ktorý si aj po rokoch zaslúži aj štvrtú hviezdičku. Má jednoznačne najprepracovanejší scenár v ktorom všetky tie epizódky do seba perfektne zapadajú. Veľkým plusom bolo angažovanie Claude Gensac. Akonáhle sa dej točí okolo ženy, tak je to hneď väčšia sranda a vtipy ohľadom pobláznených chlapov sú vtipnejšie ako tie obohraté o policajtoch. Chémia medzi nimi Claude a Funesom je naviac fenomenálna a iskrilo by to medzi nimi aj bez tých vtipných efektov. Takisto ma bavilo súperenie Funesa a Galabru o post šéfa a podlizovanie podriadených jednému alebo druhému z nich. No a nakoniec nás čaká skvelá naháňačka s niekoľkými pôsobivými kúskami. Škoda, že po tomto diely zo série zmizla nádherná Geneviève Grad ako Funesova dcéra. Spolu s Claude si Funesa fakt vtipne podávali a držali ho pod papučou. Tento diel sa musí páčiť každému fanúšikovi FR komédií. 8/10. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1974 sa znenazdajky objavil "Žandár zo Saint Tropez", o rok neskôr vycestoval do amerického New Yorku a v roku 1968 sa tento žandár žení. Francúzska komediálna séria o svojráznym policajtovi Cruchotovi pokračuje. Táto tretia časť sa mi už nezdá tak vtipná a svieža ako jej predchodcovia, ale i do tretice sa pri tom dá celkom dobre pobaviť. Bláznivo charizmatický Louis de Funès to dokáže svojimi originálnymi, extravagantnými hereckými kreáciami celé ukočírovať. Je to stále tá stará dobrá, osvedčená, klasická francúzska komédia. Zamilovaný Ludovic Cruchot. "Le Gendarme se marie". *** ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Počas natáčania zahynul kaskadér, ktorý stratil kontrolu nad autom a tragicky narazil do výkladu obchodu, ktorý sa nachádzal hneď oproti žandárstvu. (Arsenal83)
  • Když na konci filmu uprchlý trestanec unese Joséfu (Claude Gensac), stane se tak uprostřed noci. Ta se ovšem v průběhu honičky jedním střihem změní na slunečný den. (titto)

Reklama

Reklama