Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Han22 

všechny recenze uživatele

Četník se žení je zatím pro mě nejslabší. Po výborném začátku plném námluv a jiskření s paní Josefou film dost ztrácí tempo při naschválech mezi Cruchotem a Gerberem. Závěrečná honička s únoscem ovšem nemá opět chybu, hlavně díky geniální jeptišce, která nesmí chybět v žádném díle. A i zde nechybí nezapomenutelné gagy - Nicole jako malá holčička, výcviková montáž nebo naschvály při psaní testu. ()

Reklama

Véronique 

všechny recenze uživatele

Spolu s prvním dílem je tento četník nejlepším z celé série. Dvojice s Claude Gensac se opravdu vydařila, důkazem pak může být její častá frekvence v dalších francouzských komediích. Nikdy jsem nepochopila, proč se po boku Ludovíka v dalším díle o mimozemšťanech objevila ta nepříliš sympatická tmavovláska... Tento díl o vdavkách stárnucího pána se vymyká od těch ostatních už jen tím, že si více všímá soukromí četníkova. Na scéně se také poprvé objevuje milá jeptiška, naposledy se tu bohužel vidíme s Nicol, nejpěknější dívkou z celé gendermerie. V příběhu je vtip, drama i šťastný konec. Neopakovatelná je věta Gerberova "a proč ne?" , kdy mu Ludovík negativně odpoví na otázku, zda si večer (během svatební noci) spolu zahrají šachy:). "Četník se žení" pro mě v celé sérii znamená takový zlom, tady už to asi mělo vše skončit. S dalšímy díly to už totiž jde z kopce a mnohdy z nich ční jen nostalgie... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Cruchot je zpět a tentokrát těžce zamilován. Jeho vyvolenou je šarmantní paní plukovníková, která dovede svého ctitele nabít nejen touhou (a statickou elektřinou), ale i ambicemi na povýšení. Ani po zásahu šípem amorovým však Cruchot nepřestává být svědomitým strážcem zákona a neúnavným protivníkem všem individuím s nekalými úmysly. „Tady Cherubín, tady Cherubín, volám Kuřátko!“ ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování servíruje kadenci scének v mnohonásobné míře a za mě je to doposud nejlepší díl. Zápletka schrlí jednu scénku za druhou v neskutečném tempu. Zvláště ta ve škole je opravdu neskutečná a mám pocit, že epizoda Mr. Beana čerpala právě z četníků. De Funesovi tentokrát stíhají úplně všichni a kaskaderské kousky jsou taková třešnička.......9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení předcházela anketa o tom, jestli se skutečně má Cruchot (Louis de Funès) oženit. Tvůrci se totiž báli, aby nepřišel o své věrné fanynky. (Pierre)
  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur)

Reklama

Reklama