Reklama

Reklama

Grandhotel Budapešť

  • USA The Grand Budapest Hotel (více)
Trailer 1

Pan Gustave (Ralph Fiennes) je legendou mezi hotelovými zaměstnanci. V bezčasí mezi dvěma světovými válkami, v bohem zapomenuté zemi, kde toho nepříliš funguje, je luxusní Grandhotel Budapešť oázou spolehlivosti, již zosobňuje právě tento šéf hotelového personálu. Přání svých hostů plní pan Gustave, ještě než jsou vyřčena, a většinu z nich navíc zcela nezištně miluje, a to i ve fyzickém slova smyslu. Když mu jedna taková vděčná zákaznice odkáže mimořádně vzácný obraz a vzápětí navěky zavře oči (ne zcela dobrovolně), nejenže náhle závratně zbohatne, ale navíc se stane trnem v oku naštvaných pozůstalých, terčem nájemného vraha a hračkou v rukou místní policie. Ve všech těchto nevděčných rolích mu pomáhá obstát jeho osobní šarm a mladý pikolík Zero Moustafa (Tony Revolori), z něhož chce vychovat svého nástupce. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Ba-nny

Ba-nny (hodnocení, recenze)

rjl

Vcera som od Barracuda Movie vyhral listky na tuto specialnu predpremieru v Lucerne, kde bude aj reziser a zopar hercov. Bohuzial sa nemozem zucastnit a pytal som sa ci listky mozem aj niekomu podarovat, co bolo zamietnute a listky posunuli dalsiemu vyhercovi. :(

rjl

rjl (hodnocení, recenze)

Zítra je prý předpremiera v K: Lucerna

Koupil bych lístky či pozvánky

Prosím o nabídku

na příspěvěk reagoval Ba-nny

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

JazzCat

Jasně. Ale na druhou stranu má spousta lidí 5* u Krtečka stejně jako u Schindlerova Seznamu a pochybuju, že by tím vyjadřovali stejný zážitek.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

JazzCat

hloupé porovnání.... nelze porovnávat tyto typy filmů, protože každý je úplně něco jiného. Je to jako srovnávat Strom Života a Gladiátora.

JazzCat

JazzCat (hodnocení, recenze)

Beckett51

Takže pokud se Vám  líbí a dokážete ocenit např. Strom na dřeváky ve srovnání např. s Babovřeskama, tak to nemá s dobrým vkusem nic společného a jedná se pouze o ''věc osobní povahy'' a mezi oběma kousky neexistuje objektivní kvalitativní rozdíl?? Hmmm....

na příspěvěk reagoval Beckett51, berg.12

Dovlatovka

Dovlatovka (hodnocení, recenze)

"Čoraz populárnejšiemu americkému režisérovi Wesovi Andersonovi sa podarilo pre svoj nový film obstarať veľmi solídnu skupinu známych a oceňovaných herečiek a hercov." - víc jak polovina pro něj hraje pravidelně ráda a vsadím se, že i docela levně. Nevím, jestli má nějaký režisér takovou tradiční "skvadru". Těším se moc!

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

na to se těším.. Wesa Anedrsona jsem si jaksi oblíbil a to jsem si ani neuvědomoval, že sleduju jeho filmy.. jsem rád, že už to bude tak brzo

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

dobrý vkus neexistuje. Ani špatný. Je to věc osobnosti a povahy, která se těžko dá změnit. Proto mi přijde kravina někoho hanit zaco so se mu líbí.

na příspěvěk reagoval JazzCat

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ano, je mi známa úzkoprsost vyznavačů "dobrého vkusu". Takovým by se měl v kinech už ze zákona  házet popkorn na hlavu a kopat zezadu do sedačky :)

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

tak to bude masakr, ais se v kině potrhám smíchy. Ralph bide naprosto boží!

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Vypadá to úžasně, též se připojuji k toužebníčkům. Snad si nevystříleli všechny Wesovy parádní scénky v traileru. Možná škoda se na to dívat pokud jste fanoušci. Mě ve skutečnosti jen zajímalo o čem to bude s už jsem prokoukl, že tam bude Wesovů znatelný rukopis.

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Jsem oficiálně předposrán. Ten trailer už jsem viděl dvacetkrát a kdyby v tom filmu nebylo nic víc, bude stát za to.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Beagle , DaViD´82

Beagle: Právě kvůli tomu že jde o jelena jsem si říkal, že se jedná zřejmě jenom o nějakou neuvěřitelnou shodu náhod.
DaViD´82: Tak to rád slyším. Zajímalo by mě, jestli nabíral inspiraci po rebublice nebo si vystačil s Prahou.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Baldýnský psal, že Anderson pobýval před natáčením několik měsíců v Čechách; nabíral tu inspiraci (architektonicky) a pak jel kvůli pobídkám natáčet do Německa čili ano, je takřka jisté že jak ten hotel, tak kamzík nejsou varským předobrazům podobné "čistě náhodou".

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

Související novinky

Bill Murray znovu u Wese Andersona

Bill Murray znovu u Wese Andersona

17.07.2021

Po předchozích spolupracích na filmech Jak jsem balil učitelku, Taková zvláštní rodinka, Život pod vodou, Darjeeling s ručením omezeným, Fantastický pan Lišák, Až vyjde měsíc, Grandhotel Budapešť,… (více)

Wes Anderson točí další animák

Wes Anderson točí další animák

26.12.2016

Jen málokterý režisér má tak výrazný rukopis jako Wes Anderson. Jeho filmy s veselými barvičkami a vycentrovanou kamerou jsou nezaměnitelné, a pokud patříte mezi Wesovy fanoušky, můžete se začít… (více)

Co chystá Wes Anderson?

Co chystá Wes Anderson?

07.12.2015

Americký režisér, jehož kariéra je plná nesmírně osobitých filmů (Život pod vodou, Až vyjde měsíc), už dává dohromady svůj další počin. Wes Anderson je teď mnohem známější než kdy dřív, protože… (více)

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Reklama

Reklama