Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou je Getaway povedená akční jízda, která uteče jak voda. Je to čistě akční filmová honička, od který nelze nic jinýho čekat. Hlavní hrdina je uvěřitelnej, vyklepanej ze ztráty svojí manželky, kterou unesli nezníámí šmejdi. Horší už to je s mladou hackerkou, která mi nesedla chováním. Hlavní jsou zde pěkný reálný honičky, točený mnohdy nepřehlednou kamerou. Celkově je to ale paradni filmek na odreagování, od kterýho asi neakční fandové vůbec nic nedostanou. No my fadové Shelbyho hodně. Za mě 86% :) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale ať nežeru je to docela sranda. Zkrátka taková zábavná akční jednohubka při který je dobrý mozek nechat ležet ladem a skladem a o to víc si to potom užijete. Ethan Hawke je celkem v pohodě. No mladá hackerka je teda hééérečka... Jo copak hééérečka kurva je to! Občas ta záplava nelogičností trochu irituje, ale je to naštěstí svižně a zábavně natočeno, takže nuda nehrozí. Stopáž je tak nějak zhruba odpovídající a tak musím konstatovat, že pokud je člověk zrovna v náladě a chce si pustit něco na odreagování u čeho netřeba velkého přemýšlení, jeví se k tomuto účelu tento film jako ideální volba. Za mě 60% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Courtney Solomon /Americka Kletba - 50%/ sa asi prilis inspiroval filmami, v ktorych zaznieva hlas v telefone /Phone Box, Die Hard3/ a jednak seriou Rychle a Zbesile a jednak aj zblizovanie sa dvoch roznych jedincov pocas hodne krusnej noci /Terminator/: Ovsem Ethan Hawke /Dead Poets Society, trilogia before Sunset ..../ je sice dobry herec, ale tuna prehraval, Selena Gomez je sice krasna, ale prehravala aj ona a tie bezduche a az samoucelne nahanacky na utakoch : tak ako diky, ale ne, na mna to nefungovalo : 20 % ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem rád bych se aspoň na pár minut chtěl podívat do hlavy Ethana Hawke, abych konečně pochopil, podle čeho si sakra vybírá své nadcházející projekty. Nějak mi totiž nejde do hlavy, jak člověk, který hraje ve skoro bezchybném Před půlnocí, může ještě ten samý rok hrát v hororové břečce Očista a ještě více odpadovém Getaway. Dyť tady se jenom celou dobu jezdí po hnusným Bulharsku s ještě ošklivější (a v ději naprosto zbytečnou) Selenou Gomez do pr...!! Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá a celé to navíc vypadá jako nějaký direct-to-dvd shit. Jen aby v nich chudák Ethan podobným výběrem rolí opravdu neskončil. 30% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Niektorí z kaskadérov jazdili rýchlosťou skoro až 90 km/h, keď nabúrali, no napodiv sa nikto nezranil. (Tony DiNozzo)
  • Původně bylo oznámeno, že se jedná o remaku filmu Útěk (1972), ve skutečnosti se však jedná o originální příběh. (Neffy)

Reklama

Reklama