Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Azog 

všechny recenze uživatele

Výborný pilot k výbornému seriálu. Samozřejmě to mělo několik chyb (především mi nevyhovovali ženské postavy), ale fanoušci Big Bang série je musí prominout - bez tohoto pilota by série neexistovala, a bez chyb, které se projevili v pilotu, by režie nedokázala vytvořit dokonalou verzi The Big Bang Theory. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Oproti stávajícímu BBT je to dost slabé. Představitelka Katie je navíc děsná herečka. I tak jsou ale Sheldon i Leonard stejně vtipní a drželi by seriál i kdyby šel v tomhle stylu. Možná, že kdybych nebyla ovlivněná tím, jak je to teď, tak by se mi to líbilo víc. Stejně je zajímavé sledovat, jak tam dali nakonec úplně jiné postavy. Dobře udělali... ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

A ono to je docela dost vtipné.Leonard je sice stejný jak v klasickém TBBT,ale zato Sheldon je správnej úchylák který to bere přes Big Ass až po sex v kostýmech ve stylu Star Trek.Asi by se i tohle dalo dost dobře rozvinout v sitcom,ale jelikož jsem zvyklí na klasiku nedokážu si to představit.Působilo to na mě celkem ponuře a bez barev oproti klasik TBBT,ale přesto ty 4 hvězdy dam. 70% ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Zajímavý zažítek podívat se na tak trochu jinou verzi toho, co už znám, a co mohlo vypadat úplně jinak. Těžko soudit, jak by se mi Big Bang líbil, kdybych tenhle pilot viděl úplně jako první díl, ale nutno dodat, že jsem rád, že se seriál vydal trochu jiným směrem. Každopádně až tak zlý tento pilot není, postavy mají prostě méně propracované charaktery, některé postavy tu chybí a jsou tu jiné navíc a Sheldonův charkter dostal trochu jiný rozměr (Sheldon se sexuálními zkušenostmi). Tenhle pilot představuje prostý průměr sitcomové zábavy a je dobře, že se tvůrci vydali jinou cetou, jinak by Big Bang asi nebyl tak skvělý. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale jsem moc rád, že se tvůrci nakonec vydali poněkud jinou cestou, zejména pokud jde o Penny (Katie) a prostředí. Nechám stranou, že samotný seriál už bohužel (v osmé sérii) zdaleka nedosahuje kvalit, které měl na začátku, nicméně kdyby opravdu začal tímto dílem, asi bych ho nikdy nezačal sledovat. Každopádně pro srovnání stojí za to ho vidět. 55% ()

Zajímavosti (7)

  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)

Reklama

Reklama