Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Mně osobně vtipy a gagy v tomto seriálu přijdou sice často řízné, sardonické a občas k vyhrknutí smíchu, ale též příliš bezcitné a bez jakéhokoli náznaku empatie nebo toho, co definujeme jako lidské. Nechci znít staromódně a moralisticky, ale opravdu si myslím, že je to výplod nějakého psychopata nebo sociopata (z lékařského úhlu pohledu). Přestože je to zasazeno do národního parku a hlavními hrdiny jsou lidé, kteří by měli dbát na ochranu přírody, skoro v každé epizodě vidíme její naprostou destrukci (divákovi předhozenou jako něco pro zasmání). A také bezpříčinné násilí, sex (aby se neřeklo), potoky krve a týrání a zabíjení zvířat, které obzvlášť nemůžu překousnout. (Jedna postavička přejede srnku, tak, že vyprskne její vnitřnosti na druhou. Ta pokračuje v mluvení, kde skončila, jako by se nic nestalo.) Kdybych trochu zaparafrázoval a řekl, že v novodobý televizní program, aby byl úspěšný, musí obsahovat sex, násilí a krev, pak si je můžeme v klidu odškrtnout. 50 %. ()

Janiik15 

všechny recenze uživatele

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

Reklama

teplic 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde to vyzeralo nádejne, no ono to tak neskutočne okato kopíruje McFarlanove seriály až ma to prestalo baviť a mal som pocit, že sledujem len jeho ďalší projekt, ktorý zbúchal na kolene pri sraní a skúša ním moju trpezlivosť. Schéma postáv a ich vzťahov je úplne rovnaká ako vo Family Guy a American Dad (a čiastočne aj Cleveland Show). Máme kvázi hlavu rodiny/idiota, jeho antropomorfného kamoša, lezbu, z ktorej si všetci robia prdel, krásavicu, ďalšieho idiota a černocha. Vychádza asi každý piaty punchline, nekorektné vtipy často sú len preto, aby boli. Silené a nijaké. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V úvodu epizody jde v krabici zahlédnout figurka veverlíka, která odkazuje na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama