Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť aj pomerne horší spôsob ako zabiť čas. Brickleberry bolo zaujímavým počinom asi prvé dva diely. Potom sa to dostalo do pozície typických pre kvázi edukatívno perverzné animáky. Učenie o skutočných hodnotách využívajúc všemožné vulgarizmy sa darí už dlhšiu dobu iným seriálom. Práve tá nenápaditosť robí s Brickleberry jednorázovú záležitosť, ku ktorej sa nemám veľmi chuť vracať. Aj keď každá jedna z postavičiek je svojou úchylkou úsmevná, nemám pocit, že by som chcel ich dobrodružstvá pozerať dlhšie. ()

Reklama

D.Newman 

všechny recenze uživatele

Nedokážu rozpoznat, jak moc jsem zaujatej tím, že jsem si zkrátka už velmi oblíbil všechny postavy a nebo je to opravdu tak dobré.. Tak či tak, líbí se mi to více než Paradise PD i víc než Griffinovi či Americký táta.. Důležitá věc! Je nutný tomu dát chvíli čas.. Po prvním dílu si říkám.. "Co to je zase za přehnanou trapárnu alá poslední serie Simpsonů.." Druhý díl malinko lepší, ale pořád jsem měl tendenci smazat celou serii co jsem právě stahnul.. No ale zkoukl jsem asi 4 díly a říkám si, že tomu teda ještě dám příště šanci... No a další díly jsou čím dál tím lepší.. 2. a 3. série jsou pecka!!! A Ethel... To je úplně největší animovaná hyperkost...=) ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Výborný animák pro dospělé, kteří umí koukat na věci s nadhledem. Moc škoda, že jsou jen 3 série. Skvěle se na to kouká a člověka to pobaví. Paradoxní je to, že ačkoli jsou v seriálu běloši, černoch, lesba, zvíře, lidé oškliví i hezcí, štíhlí, tlustí, hloupí i chytří, a je to takové pseudo genderově vyvážené, přesto ty prasárny, co tam společně tropí, stojí za to, a nehrají si na barvu nebarvu, penis nepenis... (80%) ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Před karavanem drží Ethel v ruce zbraň. V dalším střihu má ale ruce prázdné. (Duoscop)
  • V úvodu epizody jde v krabici zahlédnout figurka veverlíka, která odkazuje na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama