Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

joehot 

všechny recenze uživatele

Poctivé céčko se slušným náběhem na guilty pleasure záležitost. Hlavní hrdinka je samozřejmě kočanda, akce má parádní dynamiku a slušnou choreografii a rozhodně se nebojí trochu toho gore (hlavy pukají, těla se půlí a jiné veselohry). Nadhled level master. K dokonalosti chybělo vlastně jen malinko, snad lepší hlášky (kterých bylo po hříchu málo), snad záběr na kozy Christian Pitre. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Stylová akční postapokalyptická blbost, jejímž hlavním kladem rozhodně není inteligentní humor, chytrý scénář, vynikající herecké výkony, ale chytlavá muzika, drsná řezničina, děj co má spád a rychle odsýpá. Jako další klad bych rozhodně viděla to, že film se v žádném případě nebere moc vážně, ba právě naopak. Stejně tak musím vyzdvihnout jedinou osobu co něcozahrála, a to bezva nabíječe zbraní. Lehce nadhodnocuji a dávám čtyři hvězďule, byť tak tak. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle filmy ze zničenýho světa,akčňáky,gangy v maskách na motorkách,a proto sem do tohodle filmu šel.Ale ouha.Už začátek byl jak rána pěstí,a bylo vidět,že tohle nebude nijak parádní pokoukání.Je v tom úplně všechno.Trochu to vypadá jak pokračování Grindhouse křížený s Machete,trochu Mad max,navíc veškerý emoce tady nahrazuje krev,utrhaný hlavy,ne že bych proti tomu byl nějak vysazenej,spíš právě naopak,ale musí to bejt vražený do smysluplnýho příběhu,tady ale leda píču.Navíc mezi těma akcema je to dost vopruz,spousty nevtipnejch kydů.A herci.Zelména Ch.Pitre tady přehrává jak prase.Škoda,docela mě to zaujalo,ale spousta věcí na tomhle filmu je špatně.Na konci pak ještě nepovedený legrační gagy jak z filmu s Jackie Chanem.Blbost.30%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Gore bráška podobně nápaditého a podobně slabého Six-String Samurai. Když se střílí, někdo hází nože a nebo rozprskává lidi bazukou, tak je to docela zábava. Mimo tyhle momenty je až moc vidět, jak celý film stojí akorát na nadsázce, několika průměrných hercích, rádobydrsných hláškách a krásné babě v titulní roli. Fešanda z plakátu je taky asi jediný pádný důvod, proč si Bounty Killer zapnout. Pro fajnšmekry stojí za zmínku i Gary Busey ve své typické záporné roli. Hrál tenhle chlap ,mimo Predátora dvojku, i nějakou kladnou postavu? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama