Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i já si vzpomněl na Šíleného Maxe a hromadu dalších postapokalyptických akčních jízd. Ale právě proto mě to bavilo a navíc tu byla Christian Pitre, která je fakt kost a vůbec nevadí, že neumí hrát. Respektive nevadilo by to, kdyby hráli ostatní. A to je právě ten problém. Zvolený formát, gore, akce, to všechno bylo béčkově v pořádku, ale ti herci......... . Jasně, člověk nemůže chtít zázraky, ale ten náznak herectví člověk čeká i ve filmech, kde hraje Chuck Norris nebo medvěd. Tady se ovšem nic takového nekonalo. Nejvíc to bylo vidět na postavě side-kicka. Na druhou stranu se mi líbil přístup k cikánům, kteří zde byli vykresleni jako lidožravá hovada dělající bordel. Už se těším na reakci zmocněnce pro menšiny, až se o tom dozví. 55% ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nejlepší béčkovej film, kterej jsem kdy viděl. Úžasný post-apokalyptický prostředí, ve kterém krásně vynikne hromada Gore, který je do filmu efektivně přidaný. V tý poušti vypadá rozseklá hlava úžasně :D Zamiloval jsem si herce, teda hlavně Christian Pitre, která vypadala božsky a role Mary Death jí krásně sedla. Jediný mínus jsou asi efekty, ale to se dalo trochu čekat, když byl tak malej rozpočet. To co měli k dispozici zužitkovali nejlíp jak mohli. Prostě nářez jako prase, pořád se něco děje a krev je všudypřítomná a brutální scény jsou boží. Plus tam byli všichni proti cikánům a některý hlášky a narážky na ně jsou nezapomenutelný. "Jsou to cikáni! To je to co dělají. Žerou lidi!" :D ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám přehnaný filmy rád, ale tohle mě vůbec nebavilo. Nesedl mi filtr a ta levná atmosféra, herci nesympatický ani ta holka nebyla pěkná, akce se mi zdálo málo, na to, jak si to na něco takovýho hraje. Přehnanost a zábava nikde, nevim teda proč to většina přirovnává k Rodriguezovim filmům, když mu to nesahá ani po sklep. Beru to jako urážku a hodnotim o to hůř, jelikož tohle neberu jako zábavu, ale jako jeden z filmů, který je utrpení dokoukat. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Muhahahahaaaaaa!!! Checht. Jóóóo, ty vole viděls jak mu ukopla tu palici? Hustýýýýýýýý... Čum vole, jak z něj stříká krev, ty vole! Checheche! Ty kráso, čum na tu její prdelku! Boží! Hehehehee, vole prej že Žíznivej bobr! Vole, chápeš - Žíznivej bobr! Jo ty krávo, vole, to je maso. Hahááá, čum na tu sekyru, dobrý ne, vole? Žjooooo, ta má kozy! Týýýý, jo - čum na tu káru, megahustý! Fak ty jo, čoveče! Kurva vole, musíme někde sehnat ten komix! Si teda kuř, že jo.............! Takže asi tak.... :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama