Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Videa (29)

Trailer

Recenze (450)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

No co to vidím? Ten přinerděný ryšavý čokl otiskl svůj nevzhledný rukopis do dalšího TéVé klenotu... Ale radši se rovnou přesuňme k tomu podělanému jádru pudla - Agents of SHIELD je výstavní definice nefunkčního šuntu. Ona nehorázně očividná snaha splácat dialogy tak lehké a vybroušené, až by se divákovi udělal hnědý flek na slipech, člověku prostě seškvařuje chloupky v nose. Ten scénář je po všech stránkách špatný. Křečovité hérectvo na sebe prská křečovité dialogy, jejichž pointy se často podobají slintajícímu jezevčíkovi honícím se za vlastním ocasem. V tomto projektu prostě chybí pevná ruka zocelená dlouholetou masturbací v potemnělém podkrovním bytě. Ruka pravého ostříleného geeka, který ví, jak v žánru chodit a umí zkombinovat nadsázku s pokleslými eskapádami superhrdinského vesmíru. A ten hovnař Joss to očividně není. Několik epizod je dokonce tak dějově prázdných a nicneříkajících, že by mělo tvůrcům zvlažit týl shnilé rajče, poněvadž je to přece teprve posraná první série. Hanba na ty neschopné parchanty u výroby. Hanba na Whedona. EDIT: Po dokoukání celé série musím, chtě nechtě, přidat hvězdičku, neboť minimálně šest posledních dílů jsou dějem, konspirací a "nečekanými" zvraty nadité a vlastně to byla vskutku strhující jízda, na které jsem si náležitě pochutnal. Pardón. EDIT 2.0: Další hvězda navrch = plný a zasloužený počet. Druhá série přehodila výhybku a zvrhla se v neskutečně temný, promyšlený a vypointovaný náser. Postavy chcípají, vyvíjí se a traumatizují se, SHIELD vede guerillovou válku proti všem zmetkům světa a pan Whedon stoupá v mých očích úměrně s mou erekcí nad vývojem tohoto nečekaného majstrštyku. Před rokem by mě nenapadlo, že to řeknu, ale já s těmahle agentama z SHIELDu snad vydržím až do konce. EDIT 3.0: S příchodem třetí série je můj pohled zase o něco střízlivější. Ta brutální lavina děje je sice hezká, ale zase v ní vyniká plochost charakterů. Plus věčně akční hudba mi začíná lézt na nervy a některé postavy mě serou. Rovněž akce je oproti Daredevilovi pěkně nudná, neimaginativní a blbě natočená. Zkrátka se blíží čas, kdy se na to vyseru. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Po první sérii spokojenost. Akce, sci-fi, humor i místy dost ukecané. Připomínání a odkazy na Avengery a návštěvy z jiných galaxií, které přinesly mnoho sci-fi udělátek, o které je nutné vést boje, aby nepadly do špatných rukou. Budu se dívat na další díly. edit: Druhá série, kterou si pouštím s dvouměsíční prodlevou po té druhé, mne už tolik neuchvacuje... ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Bomba :) Viděna první (a zatim jediná série) a je to snad nejlepší seriál doplňující řadu souvisejících filmů, ale zároveň dokáže stát na vlastních nohách.. Moc se mi líbí zakomponování Hydry, a jsou zde zvraty co jsem fakt nečeka.. Jsem rád, že je zpátky Coulson, a mimochodem, Skye je děsná kočka.. :D ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Už první "výtah" do hořícího domu byl strašně vtipnej; trikovost celkově relativně směšná, holt Whedon bez stamilionů už není tak uplně Whedon. Pouhý tlachání o Avengerech, a s tim související humorná složka, nicméně i přes častý tlačení na pilu ZATIM (překvapivě) funguje. A Cobie Smulders je ve svý roli aspoň o něco míň úsměvná než při svým prvnim pokusu. --- Hodně nenáročná podívaná - bude se hodit, až se budu jó nudit. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MCU se rozjíždí a rozrůstá do nevídaných rozměrů, letos bude představen již 12. film a celé je to provázané úžasným seriálem Agentů. Je pravda, že prvních 15 dílů první řady nestojí za nic, seriál pomálu nikam nesměřuje a na filmy jsou jen nepatrné odkazy. Herci se moc neprojevují a jsou všední a ničím zajímaví, seriál trochu působí jako z teen dílny CW, ale to se vše změní nástupem filmu o druhém Kapitánovi a seriál dostane neskutečné tempo a změní se o 180 stupňů. Druhá řada je lepší a lepší už od prvního dílu, seriál vás připravuje pomalu ale jistě na budoucí filmy, převážně hlavní téma a téměř celá zápletka spěje k filmům Inhumans a Captain America:Civil war a samozřejmě nesmí chybět připravení a navnadění diváka na Avengers: Age of Ultron. Ve druhé řadě je také jedna zásadní a velmi příjemná změna, všechny postavy se konečně vybarví a ti, které jste nemuseli před tím, si zamilujete. Pokud bude mít třetí řada stejné tempo, nebudu se vůbec zlobit, protože jako provázání filmů je to skvělá záležitost a pokud sledujete filmy i Agenty, některé věci vám konečně začnou dávat i smysl. ()

Galerie (2 604)

Zajímavosti (677)

  • Pôvodne bol Jeff Ward obsadený do role postavy Virgila, ktorý sa objavuje len v niekoľkých scénach, no tvorcovia urobili taký dojem počas čítania scenára, že sa rozhodli obsadiť ho do opakujúcej sa role postavy Dekea. (Pat.Ko)
  • Počas celej epizódy sa vyskytujú rôzne hudobné efekty z filmu Alien (1979). (Pat.Ko)
  • Clark Gregg (Coulson) bol čestne nominovaný v ankete "Performer of the Week" portálu TVLine za týždeň 24. mája 2020, za jeho výkon v tejto epizóde. (Pat.Ko)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama