Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Videa (29)

Trailer

Recenze (450)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Ano má to spoustu chyb a ze všeho nejvíc to bazíruje na klišé a kalsických neduzích seriálové tvorby, ovšem také to nabízí na seriálové poměrny solidní produkci, výbornou hudbu a poměrně slušné obsazení. Pokud to bude podobně uhozeně a v takovémto tempu pokračovat, nemám s tím nejmenší problém a přidávám do svých pravidelně sledovaných seriálů. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po AVengerech jsem čekal bombu. První díl mě možná oslovil, ale pak seriálu chybí směr. Připomíná mi akční kousky ze začátku 90. let jako Knight Rider, A-Team apod – dramatická zápletka, po které vždy předpokládám happyend, případně mírný posun děje dopředu, protože na to, aby mě napínali nemají během jednohu dílu čas. Seriál špatný není, dívám se na něj dál, ale nemám žádná očekávání, jen jsem zvědav, kdy se objeví nějaká známá marvelovská postava a jak se to vyvrbí se Skye. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

První díl byla pěkná rychlá jízda, ale poté se 6-7 dílů tak trochu epizodicky táhlo a po každém dalším dílu diváka nic nenutilo vyloženě se těšit na další. Poté přijde zlom, kdy každý díl na předešlý navazuje a stává se z toho parádní spojený celek, kdy se po konci jednoho dílu těšíte na druhý. Já si díky vlažnému začátku počkal na celou sérii a nelitoval jsem, protože jsem mohl v klidu koukat i na několik dílů za sebou. Takže neodsuzovat podle prvních pár dílů a myslím že se budete bavit. Celý seriál začíná po filmu Avengers. V něm se stane událost, která zamotá celkem solidně i seriál. Vedoucím jedné divize je totiž agent Coulson, který v Avengers umírá. Jak byl vývoj první série protáhlý, tak se zde objevují souvislosti k MARVELáckým filmům po Avengers až do Captain America: Winter Soldier, takže je zde i sousta zvratů a zajímavých momentů. Určitě se povedl i výběr hlavních protagonistů. Od potrhlých vědců, po samotného Coulsona si člověk najde své oblíbence. Občas se zde také objeví postavy z velkých filmů, jako například agentka Hillová, Nick Fury, asgarďanka Sif atd..... V seriálu je dost akce, pěkných efektů a i humoru, takže je to takový svěží mix všeho možného............. 1. série je tedy za mnou a až na ten vlažný začátek jsem určitě spokojenej. dávám 90% :) 2. série ukončí děj týkající se neznámých znaků a rozjede další, našlapanější ohledně Inhumans. Zvlášť od druhé půlky série se to rozjede do šíleného tempa plného pěkné akce a skvělých zvratů. Série končí chvíli po událostech Avengers AoU. 100% :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Co Whedon slíbil, to také doručil. Tedy epizodickou popcornovku (mozek v offline módu nezbytně nutný) ze světa, kde se „tam někde za rohem“ prohánějí Avengers. A to s tradičními whedonovskými dialogy i tradiční whedonovskou nedějovostí. Co ovšem nemile zarazí; a co seriál potápí dříve než se rozjede; je prostá skutečnost, že jsou veškeré postavy v lepším případě nezajímavé a v tom horším rovnou na zabití. Jeden aby pohledal druhou tak vzácnou symbiózu ochotnického neherectví a otravně napsaných postav. A to je u seriálu, jehož celý koncept stojí čistě a pouze na tom, že chce být sympatickou oddechovkou pro celou (americkou) rodinu, problém zcela zásadní. Celé to stojí jen a pouze na Coulsonovi, jenže tam kde je ve filmech sotva na pět minut a ta jeho jednorozměrná übercool nahláškovaná póza tedy funguje, tak v seriálu, kde je hlavně on, se ta samá póza přejí rychleji než by bylo záhodno a po pár dílech již leze na nervy jako máloco jiného. ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první série za mnou a nemůžu se dočkat další. Po trochu rozpačitém začátku seriál perfektně vygradoval k božskému finále. Naprosto skvělé postavy, perfektní příběh, kde nakonec všechno zapadne dohromady. A víte co, nebudu se tu rozepisovat dalšími, superlativy, protože všechno stačí shrnout do jediného slova: Geniální. Edit. Druhá série nejenže udržela laťku, kterou konec první série nastavil, ale ještě ji od dost překonala. Hydra, Inhumans, Mockingbird, Quake, Mr. Hyde. Jen tak dál. Edit Oproti takřka bezchybné druhé sérii je třetí řada malinký pád, ale stále se podle mě jedná o jeden z nejlepších komiksových seriálů. Tahle série určitě patřila Brettu Daltonovi, který byl skutečně výborný záporák, ať už hrál Warda nebo Hiva. Jen je mi líto, že jsme o něj přišli. Série 1 - 90% Série 2 - 100 % Série 3 - 92 % ()

Galerie (2 604)

Zajímavosti (677)

  • Keď Jemma Simmonsová (Elizabeth Henstridge) hovorí Alphonsovi Mackenziemu (Henry Simmons), že: „Mágia je len veda, ktorej ešte nerozumieme,“ uvádza tým tretí Clarkeov zákon. (Pat.Ko)
  • Pôvodne bol Jeff Ward obsadený do role postavy Virgila, ktorý sa objavuje len v niekoľkých scénach, no tvorcovia urobili taký dojem počas čítania scenára, že sa rozhodli obsadiť ho do opakujúcej sa role postavy Dekea. (Pat.Ko)
  • V epizóde sa nachádza plagát k filmu Dracula (1931), ktorý bol uvedený do kin práve v roku, v ktorom sa odohráva táto epizóda. (Pat.Ko)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama