Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Mein got! Na tohle už jsem starý!" Tam kde Hotel Transylvánie jedna skončil, tak dvojka hned navazuje. Mavis a Johnny mají dítě a tak je potřeba zjistit, zda je to taky upír, a nebo „jen“ člověk. Drákula „Drak“ tak musí opět sezvat svojí partu (Frankensteina, Vlkodlaka, Neviditelného muže a Mumii), aby mu pomohli s výukou strašení. Tohle je další důkaz, že dvojka může překonat jedničku. Moc jsem se těšil a dostalo se mi skvělého humoru v podání těch nejsympatičtějších strašidýlek! Krutopřísná animace, humorné gegy a doslova a dobře upečená dvojka se vším všudy. Staré postavy mají více prostoru a je vidět, že když necháte tuhle partu samotnou, tak že to dokáže slušně rozjet. Některé fórky neztrácejí šťávu ani po několikátém opakování (Blé, blé, blé), a naopak scénář dokáže vykřesat originální a trefný humor. Tudíž trailer nelhal a HT2 mě skutečně pobavil. Je pravda, že s titulky se mi to bude líbit ještě více, ale málokterý animák dokáže takhle bavit. Jsem zvědavý, zda další pokračování bude opět lepší. Je to bomba a chci trojku! (88 %) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to Mel Brooks viac menej zachraňuje pred tým, aby to skutočne spadlo do zúfalého priemeru, akým podľa mňa bol prvý diel. Viem, že film má veľa fanúšikov, no mne sa Hotel Transylvania nezdal byť najlepším filmom. Čo sa ale týka pokračovania, tak vidím určité aspekty zlepšenia. Stále nemám pocit, že by to bolo ucelené ako film, no miestami mi to príde vtipnejšie a bláznivejšie. To je fajn. Pridávanie smartfónov a notebookov v animáku mi osobne dosť prekáža, lebo to musí byť moderné pre moderné publikum... a je to dosť otrava. Ale je fajn vidieť Draculu, ktorý má opäť svoj láskavý výraz tváre. Vlad je skvelý a pár scénok sa podarilo. Osobne by som si to znovu nepozrel, ale som rád, že aspoň raz som k tomu našiel cestu. Čo sa týka animácií, tak animácia na postavách je podľa mňa trošku prestrelená, ale páčia sa mi pozadia a aj dizajny sú celkom fajn. Tohto roku boli podľa mňa oveľa silnejšie animáky, ktoré tento film prekonali. Ale to je len môj názor. Každopádne som sa celkom zabavil a to mi stačilo. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Jednotka" bola fakt skvelá, no bohužiaľ, ako už býva zvykom, tak pokračovania už málokedy dosahujú kvality svojich predchodcov, a inak to žiaľ nebolo ani v tomto prípade. Ale treba uznať, že napriek tomu si to aj naďalej udržalo svoj štýl, originalitu a aj svojský humor, vďaka čomu to bolo ešte stále nad hranicou priemeru. Príbeh ako taký už bohužiaľ nebol až taký pútavý, ale čo už. Snáď už "trojka" nebude, lebo neviem ako ďalej by tento príbeh chceli ešte rozvíjať (ale možno tvorcovia ešte niečim prekvapia). ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

O stupeň slabší než jednička, trošku horší příběh, méně vtipu a vcelku mrtvé momenty, ale pořád ucházející odpočinková zábava, která mě neurazí, naopak potěší svou stálou snahou příběh trochu osvěžovat zase jiným způsobem. A nějakých teorií o tom, že to dětem vymazává mozek kvůli nějakým transformacím se zdržím. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Podtitul by mohl znít Strašící hodiny pro začátečníky aneb Jak se snadno a rychle státi upírkem. Tenhle animák nabízí super postavy, jako je děda Drak(ula), praděda Vlad, který do filmu přináší alespoň na chvilku ten správný strašidelný prvek, ale i super skupinka strašidel, která pomáhá Drakulovi na cestě za tím, aby se z jeho napůl lidského vnoučka stal upír. Ve výsledku je toto pokračování milé, hravé, zábavné a vlastně docela fajn. Čas s filmem utíkal hodně rychle, zábavných momentů, které mě rozesmály, se taky našlo docela dost, a nakonec vlastně vše dobře dopadlo, a o to asi šlo především. Umím si přesvědčit, že děti, kterým je film určen především, jsou a budou nadšené, když film uvidí. Já jsem pouze spokojený, ale i to stačí na to, abych filmu udělil mírně nadprůměrné hodnocení v podobě třech hvězdiček. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Když Dracula (Adam Sandler) rozbije obrazovku svého mobilu, vidí Mavis (Selena Gomez) při video hovoru jeho obraz také rozpraskaně, to je ovšem faktický nesmysl, protože obraz volajícího snímá fotoaparát mobilu nikoli obrazovka. (hansel97)
  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)
  • Príbeh filmu sa odohráva sedem rokov po prvom dieli a vek hlavných postáv je nasledujúci: Dracula má 539 rokov, Mavis 125 rokov a Jonathan má 28 rokov. (MikaelSVK)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama